Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pentagram Bursa'ya gelecek mi??

• muratsacrifice • 27 Ocak 2007 22:41 • #521415
    Arkadaşlar Pentagram Bursa'ya gelecekmi haberiniz varsa lütfen yardımcı olun.Rüyamda adamları görüyorum artık(manyakmıym?...sanırım....)Bilen varsa söylesin ya da nerden bilgi edinebileceğimi söylerseniz sevinirim...
  • Soulforger • 27 Ocak 2007 22:45 • #521416
    Pentagram gibi bir grup , kurulduğu zamanlar rock ve metal'e büyük katkılar yapmış bu şehri unutmaz diye düşünüyorum ben. İnşallah gelir de doya doya dinlersiniz :)
  • gitarist • 27 Ocak 2007 22:47 • #521417
    Kuruluşunun 20.yılını seyircileri ile birlikte kutlamak isteyen Pentagram ın bursaya gelecegını sanmıyorum bursadan once ankara var umarım turne gıbı bır sey olur 4 subat'a az kaldı
  • Soulforger • 27 Ocak 2007 22:50 • #521419
    Bursa'nın Pentagram'ın ilk zamnanlarında yaptığı katkıyı unutuyorsun sanırım bu müziğe? :)
  • muratsacrifice • 27 Ocak 2007 22:57 • #521421
    Ya tabi bi kısmı (hangi kısmı bilmiyorum:)) liseyi Bursa'da bitirmişler.Sanırım Murat(vokal) ve Tarkan Gözübüyük (bass)Bursa'lılar...Hatta ilk konserleri Bursa'da bi dügün salonundaymış seyirciler yıkınca ortalığı bütün zararı ödetmişler...Paylaşmak istedim :))Neyse nerden bilgi alabilirim bu konuda bi fikriniz varmıı??
  • heteromanyak • 28 Ocak 2007 21:45 • #521462
    menajerden alabilirsin. resmi sitede menajerin adresi kayıtlı.(onun bildiğini de sanmıyorum)
    Bence giderler. Zira ropörtajlarında Antalya'ya bile gideceğiz diyorlardı. Bursa onlar için kale. Ama guitaristin dediği gibi, önce Başkent