-
etkinlikleri GARAJın: Garajanda ve haberler bölümlerinde paylaşınız
-
peki:)
-
eskiden bu tür haberler burda paylaşılırdı
-
[2 kez okundu]ga ga
28 Ocak 2007 Pazar / 23:51
eskiden bu tür haberler burda paylaşılırdı.
yorum için Teşekkürler.
Artık Bu haberlerin ilgili bölümlerde yayınlanması; etkinliğin paylaşımını ve İlgisini daha çok arttırıyor.
Forumlardaki kargaşayı da önlüyor.
-
iyi ama müzik forumunun amacı ne ki o zaman bu tür haberlerin burada yayınlanmasının pek kargaşa yaratacağını düşünmüyorum sonuçta müzikle ilgili reklam da içermiyosa paylaşılmaması için bi neden yok
-
herşey yerinde güzel :)
-
verecegimiz konserin, forumdaki müzik bölümüyle alakalı olacagını düsünüp yazdım foruma.
ama anladım ki, 'girişine bittiginiz parcalar, içini tırmalayan sololar' ilgilendiriyo forumu.
neyse, saglık olsun diyeyim.
konuyu da kapatalım..
-
"livesong" seninle tamamen aynı düşünceye sahibim.
tüm amacımız da Müzik forumunun daha kaliteli olmasına çalışmamız.
elbette Bazı başlıkların Pink Floyd dan daha çok ilgi gördüğünü görmemiz çok üzücü ancak;
Sadece Garajandada haftalık olarak 60 küsür etkinliğin de Müzik forumunda Paylaşılması bizi içinden çıkılmaz bir duruma getirebilir .
zaten bu yüzden de Garajanda, Haberler gibi bölümler oluşturuldu.
Bu sayede de Fotoraflarınız,etkinlikle ilgili verdiğiniz ayrıntıların niteliğine göre Haberleriniz ana sayfada yayınlanma , daha çok kitleye hitab etme şansı bulabiliyor.
-
...
pekala, anlamaya calısıcam bu kaygınızı.yalnız birilerinin, bişeylere dur demesi gerekir.kaliteli olmasını istediginiz forumda konu da silebilirsiniz.bu sizin elinizde zannedersem..
garajanda bölümünde yayınlanıyor su anda.o konuda anlaştık.
-
...
Bu tip konulardaki hassasiyeti ben de her seferinde bekçiye iletiyorum.
anlayışın için teşekkürler.