Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kurbanın ist-ank konserleri?

• bilocannn • 29 Ocak 2007 20:28 • #521544
    ben gidemedim=( bari gidenler nasıl olduğunu yazsınlar kurbanda değişiklik varmıydı?
  • galadriel • 30 Ocak 2007 01:08 • #521558
    ya ankara konseri berbat gecti acıkcası,ama kurban yine aynı kurban,deniz yine gıcık,burak yine sevimli (: performansta gayet iyiydi,coştrdular,burak döktürdü falan fişman..fakat yas sınırı yoktu işte (18 yas altı herkes üstüne alınmasın),cocuk parkına dönmüştü millet piyasa yapmaya gelmiş,yok kendini cılgın sanıp direklere tırmananlar,yok sahneye şişe mişe atanlar,konser rezil oldu..konserin kötü yanlarından biride 8de baslayıp 10da bitmesiydi,hadi eyvallah dediler gittiler biz kaldık ööyle yok canım gelirler şimdi şaka dedik ama yok gelmediler (:
  • hiyerrapol • 30 Ocak 2007 14:55 • #521576
    ankara konserinde deyim yerindeyse ipini koparan gelmişti... gotik bozması kızlardan tut da alkolün etkisiyle saçmalayan abilerimiz ablalarımız ve bir köşede daha anlamını bile bilmedikleri el hareketlerini yapmaya çalışan veletlere kadar... bence bu tarzı yapan türk grupları içerisinde en iyi performansa sahip grup kurban..
  • gitarist • 30 Ocak 2007 15:08 • #521577
    ankara konserı berbat gecmıs gıden arkadaslarım dedı 15 16 yasındakı gencler kavga vs cıkarmıslar berbat gecmıs konserlerde 18 yas sınırını sımdı daha ıyı anlıyorum
  • hiyerrapol • 30 Ocak 2007 16:27 • #521580
    yaş sınırı olsa da değişen pek bir şey yok aslında... büyüklerden de aklı yerinde olmayan bir sürü insan vardı...
  • hödöhödö • 31 Ocak 2007 21:42 • #521678
    istanbuldaki konserde yaş sınırı olmasına çok sinirlenmiştim. istanbuldakine gidemeyince ankaradakine gittim ben de. 18 yaşımı doldurmamış olmama rağmen bu tür konserlerde yaş sınırı olmasının faydalarını şimdi şimdi anlayabiliyorum. cidden acayip saçmalıklar yaşandı. ama gene de gelmeye değerdi, değdi :)
  • bilocannn • 31 Ocak 2007 22:38 • #521679
    18 yaşından büyük olmasına rağman 0-6 yaş grubundaymışçasına davrananlar da var=)
  • nevermoree • 2 Şubat 2007 19:17 • #521836
    ankaradaki konserde bi yarım saat de ön grup yüzünden gitti.kurban bunların çıkmasına izin vermeyince bunlar da sahneye zincir filan atmaya başladılar.sonra konsere ara verildi.alt grup çıkarıldı dışarı ama yarım saat gitti bile.zaten topu topu 2saat süren bi konserdi.bir sürü şarkıyı çalmadılar ..beklediğimden çok daha kötü geçti.tek güzel yanı keremin penasını kapmak oldu:)