-
konsere gittim. ortalardaydım. ve millet pogo yapacam diye bizi perişan etti. yerlere düştük, ezilme tehlikesi yaşadık, ilk defa öleceğim sandım çünkü nefes alamıyordum. Benim bildiğim pogo için yuvarlak oluşturulur, ,isteyen girer, isteyen girmez. Bu yüzden türkiyedeki rock müzik dinleyicilerini (hariç kişilerde var tabi) sert bir şekilde kınıyorum
-
Çok geçmiş olsun! Benim de bir arkadasım bilet almayı unuttum diye üzülüyordu iyikide gitmemiş bilet bulup böyle olmak varmıs bak... :(
Zaten bu alttaki resim ezilme tehlikesini cok iyi anlatıyor değil mi?Öndeki gruba dikkat edin bakın...
http://www.curan.net/pentagram/target36.html
-
Bahsettim üstte bir yerde o salaklardan zaten. Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Yalnız hep öyle değildi , konsere gitmeyenlerin "iyi ki gitmemişim" demesi sadece züğürt tesellisi olarak kalacak :)
-
:) o da doğru. Pentagram çok sağlamdı.
-
gerçekten pogo mogo bahane kimse böyle kendini avutmasın!!!pentagrama gidiosunuz sonuçta adamlar muhteşemdi valla!!
-
gerçekten pogo mogo bahane kimse böyle kendini avutmasın!!!pentagrama gidiosunuz sonuçta adamlar muhteşemdi valla!!
-
çok harıkaydı muhteşem bir geceydi..
-
gidemedim ya gidemidimmm....
param yoktu 25 30 keat parayı bulamadım işte..........
-
25 mart sadece gidemeyenlere teselli olacaktır ama yazıktır ki onlara 4 şubat'ın tadını alamayacaklaradır..olsundur...gitsinlerdir...pentagramdır bu her daim güzeldir...her daim tadın yenmez bir konser verirler(:
-
para bulamadım be ço kkötü oldu yazık oldu