Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bertuğ Cemil - KAYGI klibinin yayınlanmamasına protesto....

• kokoshmigosh • 6 Şubat 2007 20:29 • #522088
    Bertuğ Cemil'in ikinci klibi 'Kaygı' şarkısına çekilmiştir ve şu an sadece Kral ve Dreamtürk'te dönmektedir.
    Diğer kanallarda yayınlanmıyor. Bunu protesto etmek için, kanallara göndermek üzere imza topluyoruz.
    Destekliyorsanız lütfen linke tıklayıp imzanınızı atın.
    Ayrıca klibi daha önce görmeyenlerde linkten izleyebilirler.
    Teşekkürler...

www.kaygi.bertugcemil.biz
  • drums89 • 6 Şubat 2007 20:38 • #522089
    su andfa bertug cemılı dınlıyorum bu mevzudan haberım yoktu cok fena sınırlendım...KIRAC derım bu adam tutup goturmustur tmc ye vardır bır bıldıgı kırac ne edwerse guzel eder kı guzel etmesede bertug cemılın saahne oldugu gercegını degıstırmez:)) destegımız sonsuzdur....once kırac sonra bertug yanı...
  • kokoshmigosh • 7 Şubat 2007 00:02 • #522108
    Desteklediğiniz için teşekkürler....

www.bertugcemil.biz fansitesini hatırlatayım bir yandan.
  • HereticSlave • 7 Şubat 2007 00:53 • #522114
    e 2 kanalda yayınlanıyomuş zaten daha ne? ben de bi olay var da yayınlamıyolar zannettim ha..
  • kokoshmigosh • 7 Şubat 2007 11:41 • #522122
    2 kanal yeterli değil. Bildiğiniz gibi Dream, Powertürk, NR1 ve MTV Türkiyede var.
    2 kanalda günde iki üç kere dönmesi kime yeter? Sanatçının kendisini takip eden hayranlar bile yakalayamadılar klibi, Youtube'dan izliyorlar.
    Ayrıca konu o değil ki, yeterli olup olmaması, konu bu çalışmanın genelde gayet kötü klipler gösteren kanallar tarafından refüze edilmesi.
    Durum sadece Bertuğ Cemil için değil, bütün müzik yapan sanatçılarımız için geçerli.

Linke tıklayıp okumaya üşenenler için bir copy paste:

Müzik Kanalları...
    Adı üzerinde, "Müzik" üzerine yayın yapan ve müzik dinleyicilerinin kulağına hitap ederken görsel destekleyici olan video klipler aracılığı ile de aynı zamanda seyircinin gözüne hitap eden kanallar...
    .....mı acaba??
    "Klip kanalları" mı olsa genel tanımı??
    ...ve hatta "Torpilli Klip Kanalları" mı??
    Daha önce göremediyseniz yukarıda görme ve dinleme şansını yakalayacağınız Bertuğ Cemil'in Kaygı isimli klibinin kısıtlı kanallarda yayınlanabiliyor olması "Müzik Kanalları" kavramını ve bu kavramın samimiyetini tartışmaya itiyor insanı..
    Dans eden efemine erkeklerin, boş bakan yuvarlak hatlı barbie bebeklerin, büyük yaratıcılık ile kotarılmış üstün animasyonların cirit attığı video kliplerin yayınlanmasını onaylayan ve fakat yukarıdaki klibi binbir bahane ile refüze eden bütün Klip Kanallarını ve seçici kurullarını kınıyoruz.
    Bize katılmak için aşağıda bulunan imza formunu doldur, müzik dinleme hakkımızın geri verilmesi için sesini sesimize ekle.
  • hödöhödö • 7 Şubat 2007 12:48 • #522124
    tamam, zaten müzik kanallarının sadece saçma sapan grupların/insanların kliplerini göstermesini her zaman için kınıyoruz da neden daha önce değil de şimdi, bu kişinin klibi yayınlanmayınca gerdi bu problem herkesi? anlam veremedim doğrusu. ayrıca zaten 'gerçek' müzik dinleyenlerin o kanalları izlemeye gereksinim duyduğunu da zannetmiyorum.
  • kokoshmigosh • 7 Şubat 2007 17:50 • #522147
    Herkesi 'germek' niyetinde değilim, bu kişi için yapılıyor bu kampanya, çünkü bu kişinin fansitesi tarafından düzenlenmiş bir kampanyadır.
    Başka değer verdiğim bir sanatçı için böyle bir kampanya yapılırsa, bende zevkle imzamı atarım ;)

Ayrıca, 'gerçek' müzik dinlemek isteyenler belki bu kanalları izlemezler, ama maalesef yeni bir sanatçının müziğini insanlara ulaştırmak için gerekli platformlar olduklarını düşünüyorum.