-
hayır olamaz cidden mi?
-
sevmem dinlemem ayrıca hiç de hoşlanmam ne şarkılarından ne kendisinden.
-
sevmem ablayı, müziklerinde bişey yok, popüler ve ticari amaçla hazırlanmış şarkılar. Güzelliğini satıyor ne diyeyim..
-
Avril bir pazarlama harikası. Müziğinde hiçbir şey yok. Müziği tırt, bari sesi güzel olsun da dinletsin kendini dicem de, o da yok anasını satayım.
Dediğim gibi, pazarlama harikası.
-
aynen katılıyorum...
-
bi de masstival'e getiriyorlar bi b.kmuş gibi.. yok böyle bişey ya
-
Ülkemizde dinleyeni çok fazla.
İnan Metallica(yı örnek gösteriyorum çünkü onları dinleyenimiz de çok fazla) gelse başkalarıda senin gibi düşünebilir ;)
Ama soruya cevap vereyim seven var ama ben onlardan değilim :)
-
Ama şöyle bir şey var , görmezden gelinemez :
Diyelim ki iki isim de 100'er seyirci çekecek konsere. Avril'i izlemeye gelecek olanların %99'u bizim ciddiye almadığımız , müzikten anlamıyor dediğimiz kesimdir. Kalan 1'i de yolunu şaşırdığı için gitmiştir. Ama Metallica geldiğinde oraya elbette ki gerçekten müzik için giden , sağlam insanlar olacaktır. Tabii ki ilk gruptan gelenler de olacak ama en azından anlayanları da çekecektir Metallica :)
-
Hayır yanlışın var. İşte senin müzikten anlamıyor dediğin kişiler de senin için müzikten anlamıyor sıfatı koyarlar ve koyuyorlardır da muhtemelen. Avril'i izlemeye gidenlerin yüzde doksandokuzuna hangi mantıkla "müzikten anlamayan kesim" diye hitab edersin?
Ya da şöyle sorayım, Metallica'yı izlemeye gidenleri nasıl olur da "elbetteki gerçekten müzik için giden" kesim olarak adlandırırsın?
-
Metallica'nın müzikalitesi ile Avril'in müzikalitesinin farkı o işte. Özentiler heryerde ama müzik için gelen kitle göz önüne alındığında bu gerçek çıkıyor karşımıza.