-
erkeğim..
-
tebrikler
-
abi şuna da sinir oluyorum ya metalciler kendi müziklerine laf ettirmiyo rap e geldimi sövüyo ben rap dinlemiyorum savunmuyorum da ama hiç bi rapçinin de çıkıp metal de müzik mi felan dediğini duymadım.bu kompleks nedir yani
-
iyi allahtan ezikmetalci dememişler :P
-
Kesinlikle katılıyorum.Aslında beyazalara da yakışmıyor bana kalırsa.Kendi adıma hala iyi yapılmış Dirty South parçalarını dinlerim.Hiçbirzaman kasmadım,kasmam da.
-
Ben,özentilikten değil gerçekten sevdiği için ya da şöyle diyelim ambalajını yansıtmaya gerek duymadan rap dinleyenlerin metal ya da diğer tür müziklere b*k attığını görmedim ancak maalesef bu rap dinleyip de bırakıp metale geçe ergen çocuklarda rape laf atılamsı sık görülüyor.Üzülerek söyleyebilirim ki metal/rock özentisi rap özentisinden çok daha berbat kanımca.
-
piyasada rap dinliyorum diyenlerin %de 90ı(ne bu be istatistik tuttum sanki) hey dostum naber,hey adamım bozuklugun varmı şeklinde konuşup özünde müzikle alakası olmayan & kendisi gibi olmayan herkesede ezik gözüyle bakan elemanlardan oluştuğu için dediğin kalıpta adam bulmak zor oluyor nesilleri tükenmiş bir nevi gerçi bizde(türkler olarak) hep kendi beğenmediği şeyi eleştirme güdüsü olduğundan tarz farketmiyor o ona ezik der öbürü satanist der biri kalkar popta müzikmi der o ordan çıkar klasik müzik asansör miziğidir der böyle sürer işte dinlemeyelim en iyisi müzik filan biz kavga çıkıyor(allah korusun!)
-
elbet bir gün yapacaklar ama o zaman bizi bulamıyacaklar (ki zaten de bulamıyorlar :])
-
:D ehehe güzelmiş.
-
rak dinneyenler rex in önünde sigara dileniyo gibi bi istatistik var ama muhuhu