-
ya ben klibini izlemedim ama beyazın programına çıkmışlardı onu youtube dan izledim bir bölümde sesini benim sesimde daha ince yapmış ve hasta olmuştum orda=)
-
Evet hâlâ dinliyorum Yağmur'u ve diğerlerini. Klibe çok takılmayın, zaten bir şarkıyı hissetmenin en güzel yolu gözlerini kapatıp dinlemektir.
-
adamın sesi bilmem kaç oktav kuvvetli fakat güzel değil.... idare eder...
-
elemanın sesine bişey diyememde...Kim korkar yağmurdan ? yapmayın ya biraz daha anlamlı olması gerek...
Kaderimde budamı vardı hadisesinden pek bi farkı yok yine hedef kitle 18 altı gibi görünüyo
ses tamamda sözler olmamış
-
ilk dinlediğim de "bu nee yaa"demiştim bende herkes gibi şimdi çok pişmanım,hastasıyım..acayip depresif bir parça..bir kaç kez dinledikten sonra seveceğinize eminim.
-
gayet güzel diyebilirim galiba :S
-
Aşk Bu Gece Şehri Terketti'yi dinleyin bir de ve sonra Ben Geldim'i, Merdivenler'i, Sonbahar'ı, Sessizce'yi, Yanlız da Ayağa Kalkabilirim'i, Bana Özel'i, Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım'ı... Ama ille de Aşk Bu Gece Şehri Terketti'yi.
Bir parçayı dinlenilebilir kılan, sadece sözü ya da vokal performası değildir. Şarkının parçalarının hepsi yerine yerleştiğinde bambaşka bir şey çıkar ortaya, oktavla, teknik terimlerle anlatılamayacak bir şey, sadece hissedilebilen bir şey.Başka başka insanlara, başka başka insanların hissettirdiği bir şey. İşte, bana günlerdir Cem Adrian dinleten o şey.