Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Terrorizer - Darker Days Ahead

• dark_ambient • 28 Şubat 2007 12:58 • #523562
    Garaj forumunda bu efsaneyi tanıyan dinleyen arkadaşlar varsa görüşlerini almak isterim..

benm için biraz geç oldu ama 2006 çıkışlı orijinal albümlerini nihayet edindim. :) albümü almayı düşünen arkadaşlara hemen ilk izlenimlerimi paylaşayım

İki gündür yalnızca bu albümü dinlemekteyim, neredeyse baştan sona gaz , vokalist abinin tüm brutal klasını konuşturduğu,enstrüman hakimiyetlerinin müthiş kullanıldığı bir albüm olmuş.

hayvanoluhayvan Pete Sandoval herzamnki gibi davulu döve döve çalmış adeta :) milletin yere göğe sığdıramadığı davulcuları ortadan çatlatacak kadar canavar bir performans segilemiş :S :))

20 senede şimdiye kadar iki albüm çıkaran ağabeylerin karşısında saygıyla eğiliyorum.Grubu tanımayanlar için maysıpeys adresleri

http://www.myspace.com/terrorizergrindcore
  • Necrophilliac • 28 Şubat 2007 18:25 • #523571
    Jesse Pintado'yu geçen yaz kaybettik.Hepimiz için çok büyük bir acıydı.

Bu album, gerçekten çok gaz.
  • cthulhu88 • 28 Şubat 2007 20:26 • #523575
    Orda burda grindcore'u araştırırkene denk gelmiştim.Pek dikkat etmedim ama az daha araştırmaya karar verdim sen böyle yazınca.Devam et dark ambient efendi!Ailecek takip ediyoruz biz sizi ;)
  • beklicem321 • 28 Şubat 2007 21:20 • #523576
    Dinledim güzel gerçekten. Devam ederim artık ;)
  • Necrophilliac • 28 Şubat 2007 22:11 • #523577
    Bildiğim kadarıyla diğer albumleri World Downfall... Diğer işlerede bakalım.

Jesse Pintado hakkında biraz bilgi vereyim.

Napalm Death'in çok eskidenki gitaristi.30lu yaşlarında bu Ağustos'ta diabetik komadan öldü.Terrorizer en son resmi sitesinde arkadaşlarının yasını tuttuklarını ve müziği bıraktıklarını söylemişti.