-
hep bir efsanesi vardır.Ozzy Türkiye'ye geldi civciv ezdi. (hatta metallica konseri ile karıstırılır filan) hep duyarım ama elle tutulur bir kanıt bulamadım. kimsede "geldi" ya da "gelmedi" diyemez. "sanırım gelmişti", "bilmiyorum gelmedi galiba" gibi laflarla geçiştirirler.
bu konuda bilgisi olan ve daha önemlisi kanıtı olan (o kadar laf dönüyorki görmeden inanmam:P) varmı!??
-
fotoğrafı vara link attsınlar göstersinler merak ediyorum doğrusu
-
efsaneden öteye gidemez bu tartışma...
-
geldiyse bile direk mudurnu fabrikasına gidip civcivleri ezdikten sonra geri dönmüş hemen heralde konser filan duymadım ben hiç :)
-
Steve vai de bir ara türkiyeye Turistlik amaçla geldiğinde, yolu kemancıya düşmüş ve bir bira içmiş. sahneye çıkıp bikaç ta doğaç yapmayı ihmal etmemiş.
ben de osurarak duvar deliyorum örneğin.
-
o değilde civciv ezme olayı çocukluguma götürdü beni ortaokul çaglarında metalikanın geldiği dönemler çocuklar arasında muhabbet geçer"beyler duydunuzmu metalika konserinde civciv ezmişler bakire kadınların kanını emmişler(fantaziye bak) satanist bunlar bende satanistim vs vs.." çok iyiydi ya özledim şimdi:))
-
anladıgım kadarıyla kendimi bildim bileli duydugum bu efsane foss!!:P
-
o steve vai olayının şu versiyonunu anlatmıştı babam:
babamın lisede öğrencilik yıllarında(75-76) ritchie blackmore un bir gün turistik amaçlı İst. a geldiği ve bir meyhanede sarhoş olup gitarını çaldığı söylentileri varmış.belki biri uydurmuştur hepsini.yani aslında ünlüler hep İst. a gelip abuk subuk işler mi yapıyo da biz mi bilmiyoruz?
-
Adam civciv ezmiş diye bütün ülke biliyor ama birtane ne resim nede görüntü var. Bu iftirayı atanlar basur olurda sıçamaz inşallah.