-
ya bu abimizin hastası yokmu hiç bu sitede??kimsenin blackmore dan konuştuğunu daha görmedim doğru dürüst.çoğu kişi sanırım kim olduğunu bile bilmiyor...
-
off bilmeyenler ölsün bea.deep purple ve rainbow u kuran gitar virtüözüdür kendisi.üstüne adam çok az
-
James Hetfield,Kurt Cobain ya da Freddy Mercury deseydin keşke o zaman çoğu kişi bilirdi.
Gerçek metalciler bunlar :)
-
Yaptığın doğru birşey mi? Resmen gelin bana laf söyleyin dedin şimdi.
-
katılıyorum:)bu arada kurt ve freddy metal müzik mi yapıyor?? birinin güzel müzik yapması için metal mi yapması şart?? blackmore sahtemiymiş?? bestelerinin melodik yapısı blackmore kadar güçlü bir besteci söyleyebilirmisin?? neden böyle birşey söyledin şimdi?? deep purple ile nirvana karşılarştırılabilir mi sence?? metallica ile sence aynı kategorideler mi?? brian may blackmore'dan daha mı iyi?? çoğu kişi cahilse ben ne yapayım:))??
uğraştırır ama tek tek cevaplarsan sevinirim:))
-
yazık sadece 1 kişi doğru düzgün biliyormuş blackmore u...
-
şimdi deep purple fanı felan değilim ama Blackmore's Night'tan yeni yeni bilirim kendisini severim valla.Ah internet hızım yetseydi de bir çok gurp gibi bu ikilinin de tüm albümlerini indirebilseydik.Yinede castles and dreams,avalon,greensleeves,ghost of a rose vs. felan öğrenip indirip sevdiğim şarkılarıdır.Ahanda bu kadar valla bilgim.Birde bir ara buraya gelmişler diye öğrendim de kaçırdık artık.Başka zaman gelirlerse iyi olur şahsen :) Ayrıca ghost of a rose'daki solosu orkestra ile çok iyi gitmiş.Hevesi olan varsa bu şarkıdan başlayın diye öneriyip noktalıyım :P
-
bence o adam dünyadaki en iyi gitaristlerden biri.
bu adam hakkında bu bilgi yeterde artar daha fazla konuşulacak bir şeyi yok...
-
Seni kırmıyorum ve cevaplıyorum genç arkadaşım.
Dikkat edersen ben nirvana deep purple ile aynı kategoride demedim.Sadece onları söyleseydi bilen daha fazla olurdu dedim.Aynı kategoriye koyduğumu nasıl çıkardığınızı anlamadım :)))
Bence deep purple ile nirvana karşılaştırılamaz ikiside bence olağanüstü gruplar değil.ikisini ele almam bile.Tabii bu benim şahsi görüşüm sevenleri bilemem.
İkinci olarakta şunu söyliyim,ben kimseye gelinde bana laf söyleyin diye yazmadım onu.dikkat ederseniz orda kimseye atılmış bir laf yok.Sadece o isimleri söyleseydiniz daha fazla bilen olurdu demişim bu cümleyi iyi okuyunuz :)gerçek metalciler bunlar dediğimde gruplar değil dinleyenleri.
Lütfen okurken biraz daha düşünün öyle yorum yapın güzel arkadaşlarım Garajdaşlarım :)
Saygılar Sevgiler
Güzel günler sizlerin olsun.
-
İkinci olarakta şunu söyliyim,ben kimseye gelinde bana laf söyleyin diye yazmadım onu.dikkat ederseniz orda kimseye atılmış bir laf yok.Sadece o isimleri söyleseydiniz daha fazla bilen olurdu demişim bu cümleyi iyi okuyunuz :)gerçek metalciler bunlar dediğimde gruplar değil dinleyenleri.
Doğru direk söylemedin de ima ettin. Farklı şeyler bunlar zaten. Haklısın kusura bakma :)