Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kharon

• deathvalley • 9 Mart 2007 20:35 • #524041
    http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=56511235&MyToken=429aa63f-46c7-48ac-8d0b-0ee8c445b8e3

yorumlarınızı bekliyorum..
    •dark_ambient• , A Dead Castle , Necrophilliac özellikle sizin yorumlarınızı bekliyorum :)))
  • l-i-m • 9 Mart 2007 21:23 • #524044
    ortalama...
  • deathvalley • 9 Mart 2007 22:51 • #524057
    ortalama biraz düşük bi not değilmi :D:D
  • cthulhu88 • 10 Mart 2007 01:06 • #524074
    yorumlarınızı bekliyorum..
    •dark_ambient• , A Dead Castle , Necrophilliac özellikle sizin yorumlarınızı bekliyorum :)))

forumun bilekçileri,detçileri,grayndçıları hesaabı :P Dinleyemedim çünkü bulunduğum makinenin ses kartı yok ama sankim "666" özentiliği var gibi :S Birde yazılarda harf eksikliği,fazlalığı kısaca özensizlik mi diyem artık dikkatimi çekti.Ayrıcanaktan sayfaya baktın mı ters haç,düz haç hepsi birbirine girmiş.Anlayamadım neciler.Biara da dinlerim tam olur.Ne diyim yolları açık olsun iyiyseler,hoşsalar değilseler de açık olsun anasını satiyim :P
  • NeGüZeL_İsTnbL • 10 Mart 2007 01:16 • #524077
    müzik yapsınlar dinleriz, destek oluruz hatta ama böyle reklamsı ve gereksiz şeylerle piyasa yapmaya çalışırlarsa sadece yandaşları yanında olur.

saygılar.
  • dark_ambient • 10 Mart 2007 01:40 • #524081
    iki üç şarkıyla bir fikr yürütmek nekdar doğru olur ama fena değil gibi sanki. Zaten daha fazlasıda beklenemez bir melodic death grubundan
    arkadaşlara başarılar..
  • A Dead Castle • 10 Mart 2007 02:05 • #524082
    Bu şarkılar üzerinden değerlendirme yapacak olursak şunu söylemek isterim.

*4.şarkı sıradanın dışına çıkamamış,birçok rock barda bunun gibi parçalar var.
    *2.şarkı fena değil dinlenebilirliği diğerlerine göre daha iyi diyebilirim.Ayrıca baterist ayak bileklerini iyi konuşturmuş.Hoş olmuş.
    *3.şarkıda müzikle vokal biraz alakasız olmuş.Yani arkada eleman gitarla birşeyler yapmaya uğraşıyor thrash metal havası vermiş gibi ama eleman black metal söylüyor gibi hissettim :)
    *1.şarkıyı dinleyemedim bende açılmıyor :)

Ayrıca ender'in üzerindeki gorgoroth tişörtü sanırım yanlışsa düzelt :) baya güzel bir tişört hiç görmemiştim.

2.şarkıyı tuttum güzel parça.Harika bir vokalle iyi iş yapar,birazda düzenlerlerse albümlük parça olur kanaatindeyim.Zaten son zamanlarda bende bir tarz değişimi söz konusu olmaya başladı.Deli gibi kreator dinliyorum.Thrash metal dinlemeye başladım.Hadi bakalım.Bu arada Zakkum'u lütfen es geçmeyelim.

Dark ambient sosyal mesaj verme kardeşim yorum yap :)
  • deathvalley • 10 Mart 2007 09:32 • #524090
    gorgoroth tişörtü ama arkadaşın adı andaç :))

bence grup iyi de vokali pek beğenmiyorum...
  • A Dead Castle • 10 Mart 2007 11:55 • #524093
    Andaç Ender çok fark yok :) e gibi görünüyor :)
    Aynen !
    Elemanlar iyi çalıyor ama vokal başarısız diyorum son olarak.
  • Necrophilliac • 10 Mart 2007 12:03 • #524094
    Yav bende açılmadı myspace yorum yapamadım:D

"Sorry! an unexpected error has occurred.

This error has been forwarded to MySpace's technical group."

Diyor.Bir sorun mu var space'te yoksa benden mi kaynaklı?