-
bi vokalin her zaman güveneceği sağlam bi gitaristi...konsere çıkacağı zaman karşısında bini aşkın seyircisi...Kendisini seven güzel bi sevgilisi...:)gibson gitarı ve en önemlisi guns&roses dolu bi repertuarı olsun...daha nesi olsun....ahahaha seviyorum ya müzii...:)birde...:)
-
Gereken herşeyi yazmışsın zaten
-
Haha , nickinden tanıdım. Git şarkılara çalış oğlum buraya yazacağına , rezil olmayalım konser günü :)
Gibson gitarı da boş ver , jackson neyine yetmiyo :)
-
bu mesaj forum kurallarına uymadığı için kişi tarafından değiştirilmiştir....ahahhahaha
-
Bu mesajda aynen öyle olmuştur :)
-
Herşeyi yazmamış. Her şeyi yazmış..
Şey her zaman ayrı yazılır..
DaRKNeSS
-
Herşeyi yazmamış. Her şeyi yazmış..
Şey her zaman ayrı yazılır..
DaRKNeSS
-
bi vokalin her zaman güveneceği sağlam bi gitaristi...konsere çıkacağı zaman karşısında bini aşkın seyircisi...Kendisini seven güzel bi sevgilisi...:)gibson gitarı ve en önemlisi guns&roses dolu bi repertuarı olsun...daha nesi olsun....ahahaha seviyorum ya müzii...:)birde...:)
neden vokalistin gitaristi, davulcusu?
her vokale sayıyla zimmetli mi veriliyor bunlar?
-
herkes kendi açısından bakarsa aslında biraz daha mantıklı olur...hani bi davulcunun hayali ona çok iyi uyum sağlayan bassçısı tamarockstar davulu vs...ha bide;belkide öyledir sayıyla zimmetli veriliyo olabilir...:)
-
ben de vokalim.. şimdilik grubumda bir gitarist yok.. eğer bir gün olur da konsere çıkabilirsek karşımda bırak bin i aşkın seyirciyi, bin e yakın seyirci bile olmayacak.. sevgilim yok.. gitarım yok.. kendi bestelerimi yapıyorum.. ben de seviyorum müziği.. :)