-
!T.O.O.H.! Çek bir Teknik Death Metal grubu.
Şüphesiz merak ettiğiniz konu, !T.O.O.H.!'nin açılımı.
Açılımı: The Obliteration of Humanity'ymiş.
Şarkı sözlerinin teması genelde politika/gore ve özellikle insanlardan korkmak.
Progressive yönü birçok diğer grup kadar yüksek ama o kadar gözünüze sokmamış bu yanını grup.
Grup elemanları şu an
Humanoid(Gitar/vokal)
Schizoid(Bateri)
Wokis(Gitar)
Freedom(bass)
Şeklinde.
MP3lerini arıyorsanız paylaşım programlarını öneririm, ama çoğunlukla yabancı Death/Grind forumlarında mevcut albumleri.
Teknik Death sever bir insan olarak bütün albumlerini tavsiye ederim.Ama yeni başlıyorsanız ve biraz daha Melodik Death gibi şarkılardan hoşlanıyorsanız size Z vyssi vule ve Pod vládou bice albumlerini öneririm.
Arkadaşlar, eğer bu tarzla ilgileniyorsanız mutlaka ilgilenin.Çok sağlam işler çıkartmışlar.
-
Yapmayın bunları artık.Tadında bırakın.
-
Necrophagist ile teknik death dinlemeyi denedim biraz. Ama konserlerinde gerçekten kaçacak delik aradım desem yeridir, davulun twinlerinden gitarları duyamadım. Vokalleri de zaten anlamadığım için iyice çekilmez hale gelmişti :)
-
"Necrophilliac" teşekkür ediyorum.
bunun gibi özenli başlıkları burda daha fazla görmek dileğiyle.
-
Olmaz abi olmaz,bence olmaz.Yani bir Duman'ın,Kurban'ın yerini doldurmaz lütfen yapmayın artık ;)
-
önceleri 3-5 şarkılarını dinlemiştim ama vokalleri nedeniyle pek üstünde durmadım grubun.
Death metalde böyle vokal varyasyonlarına pek alışamadım daha çok tırt hardcore vokal tarzı gibi geldi..Ama işin Teknik yönüyle ilgilenen arkadaşları dediğin gibi yeterince tatmin eder
Paylaşım için sağol Necrophilliac kardeşim :)