Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Psycroptic

• Necrophilliac • 15 Mart 2007 21:30 • #524297
    Hani, böyle biraz daha eski metal müzik dinleyicileri aralarında grup isimleri söylerler, acayip acayip isimler, onlara benziyor farkındayım.Ama Teknik Death bu kadar lezzetli olabilir.

Avusturalya'lı bir grup.Uzun uzun albumlerini sayacak değilim.İnternetten en kolay edinebileceğiniz albumü son albumü olan Symbol of Failure.Ancak eski dinleyicilerinden biri olarak bu albumden umduğumu bulamadım.Eğer eski işlerini dinlerseniz siz de benimle hem fikir olursunuz eminim.Scepter of the Ancients albumünü şiddetle tavsiye ederim.Dinlediğim en iyi Teknik Death albumlerinden 2.si heralde budur.

Elemanları, Dave Haley, Jason Peppiatt, Cameron Grant, Joe Haley diye sıralanıyor.

Scepter of The Ancients albumü Melodik Death dinleyeme alışmış Death Metal dinleyicisini Symbols of Failure albumüne göre daha fazla tatmin edebilir.

Yine yabancı forumlarda bütün işleri rahatlıkla bulunabilir.Ama birçok forumumuzda Symbol of Failure albumü mevcut.
  • dark_ambient • 16 Mart 2007 11:55 • #524327
    bu adamlar bana bariz şekilde Spawn of Possession grubunu çağrıştıyor her nedense :)
    Bende bir tek ''The Scepter Of The Ancients'' albümleri var gerçekten çok klas teknik bir albüm diyebilirim..

Birde ''David Haley''denen insan avladi için ayrı bir paranntez açmak istiyorum..
    Kendileri Aborted in son albümünde davulun başına geçip deyim yerindyse adeta balyozla girişmiş.:D Psycroptic te çaldığından çok çok daha farklı bir iş koymuş ortaya.Son zamanlarda dinlediğim en pisko davul atraksiyonlarını kazıyıp geçmiş.
  • Soulforger • 16 Mart 2007 13:10 • #524328
    Çok iyi gidiyorsun Necro :) Ben de albüm seçip başlıyorum yakında ;)
  • beklicem321 • 16 Mart 2007 13:31 • #524329
    Teknik Death Metal albümlerini isteyenler bana ulaşsın. Elimde bol bol mevcuttur :)
  • Necrophilliac • 16 Mart 2007 14:00 • #524332
    Dave Haley'in davulu kullanışı gerçekten çok iyi.

Bu grubun sound'una hayranım.Çok temiz sesler kullanıyorlar, sayılı Teknik Death gruplarındandır Dünya'da...

Eğer album bulamadıysanız arkadaşlar paylaşım programlarından edinebileceğiniz sağlam şarkıları

Alpha Breed
    Merchants of Deciet(!)
    The Colour of Sleep(!)
    The Valley Of Winds Breath And Dragons Fire(!!!)
    The Scepter Of Jaar-Gilon(!!)

diye sıralanabilir.

Death Metal dinliyorsanız bu grubun üstünde durun derim.
  • Aria GalaCtiCa • 16 Mart 2007 17:01 • #524338
    Kurdelayı kesmişsin Necrophilliaccım, hayırlı olsun:D Yorum yapmaya bildiğim bir gruptan başlayım, !.T.O.O.H.! grubunu yeni indirdim. Biraz dinleyeyim oraya da yazıcam birşeyler.

Bu grubu yeni yeni dinlediğüim zamanlarda bir arkadaşım sormuştu nereli bu adamlar diye, bilmediğimden olsa gerek geyiğine "Azmanyalı" demiştim, o kadar öküzleme bir müzikleri ve teknikleri var:D Bende The Isle of Disenchantment ve The Scepter Of The Ancients albümleri var. Hani her müziğin bir teması vardır ya, bu adamların müziği buram buram "hırs" kokuyor. Sırf teknik için kasan çoğu grup için yapılan "ruhsuz" yakıştırması asla bu grubu ifade etmiyor

Davulcuları Dave Haley, gerçekten mhteşem bir davulcu, benim kendi deyimimle "davul kitine tecavüz edenlerden":D Müziğe çok şey katan bir davulcu. Ayrıca asla tek olayları Dave Haley değil, diğer elemanları da çok sağlam.