-
Bunlar sizi etkiliyor mu?
Mesela bir şarkıda ankara'dan bahsediyor ama siz istanbul'dasınız...
Ya da friday ı'm in love diyor günlerden çarşamba filan..
Ya da saat gecenin üçü diyor ama şarkı akşamüstü açık..
Ben bazen dinleyemiyorum.. size de oluyor mu?
-
O zaman şarkıda bir erkeğin bir bayana seslenişini bir bayanın dinleyini olarak dinlememesi gerek. Bu durum şarkıdaki bir kızın bir erkeğe seslenişinin bir erkek tarafından dinlenmesi gibi :)
Bilmem anlatabildim mi :)
Dipnot: Gerçi "bazen" demişsin ama neyse :)
-
Ordu'nun Dereleri... çok severim, hiç Ordu'da bulunmadım, Ahmet'lere falan da küsmedim ama ezgi süper. =)
-
yavuz çetin : 4 yıl 11 ay 15 gun 3 saat 5 dakika ve 3 saniye bekledim seni 4 yıl 11 ay 15 gun 3 saat 5 dakika ve 10 saniye bekledim seni ... cok yaratıcı söylerken 7 saniye geciyor :D
-
Syarar bence ayık kafayla gir internete :)
zarar veriyorsun abi insanlara ben soruyu hala anlayamadım :)
-
haa mesela şey giibi:Bulutsuzluk Özlemi'nin 'Ankara sokakları' adlı şarkısını dinliyorsunuz ama Adana'da yaşıyorsunuz...bu durumda şarkıyı dinleyebiliyor musunuz/dinleyebiliyorsanız kendinizi garip hissediyor musunuz?..gibi gibi..
eeee eh bazen bi gariplik oluyor sanki..)
-
A Dead Castle
abi cevaplardan birşey çıkar sende =) valla ben kötü oluyorum bazen ya...
BabaZulaa
Evet.. Yavuz Çetin fanatiği olduğumu biliyorsun sanırım... Damarıma bastın.. Onda da oluyor...
Ne bileyim ya garip hissediyorum kendimi bazen...Öyle işte... Bir hevesti yazdık =)
Bakın size de oluyormuş işte ara sıra...Demek ki ben yalnız değilmişim=) demek ki "normal" mişim (aklıma geldi süper bi bülent ortaçgil şarkısı,süper bir bulutsuzluk versiyonu vardır "normal" in )
-
ozaman ben türkce müzik dinlemiyeyim birtek yasadigim yerin müzigini dinliyeyim. Evet insan bi tuaf oluyor ama yinede dinlerim orda olmak istedigimi düsünürüm
-
Tamam anladım.Mesela cihangir sokakları huzursuz insanlar diyor ama sen hiç cihangiri görmedin :)
Evet bence berbat bir durum ama cihangir harbiden güzel yer :)
-
Gittim gördüm ya... cihangir kedilerini bile gördüm... kötü kedi şerafettin diye dalga bile geçtiler beni bir bülent üstün tanımadı
:D ... mesela sahil şarkısı da var sanırım bodrum gümüşlük diye bir yer olacak orası...
bilin bakalım bu yaz nerdeyim? :D