-
?
-
Queen,Freddie'nin hatri sayilir sanirim ve tabii ki de aralarindaki muhtesem kimya ile Brian May,Roger Taylor,John Deacon..
Pink Floyd,Her konseri ayri bir film gibi..
Mars Volta,Efsane olacagini dusundugum salsa-punk kivamli enerji kupu kivircik koca kafalar..izlerken yorulabilirsiniz.
-
Rammstein.
-
Pink Floyd(o ışık tesisatı...), Steve Vai(birbirlerinin gitarlarını çalmak gibi acayip işler yapıyorlar), Slipknot(feci pyro efektleri var özellikle.onun dışında genelde beklenmedik atraksiyonlar oluyor.mesela joey nin üçan davul solosu)
-
marliyn manson
-
Hayko Cepkin.
-
pink floyd o ışık tesisatı gerçekten çok etkileyici sonra bi yerde hendrix in gitarını yaktığını okumuştum etkileyicidir herhalde sonra the doors un bir tane konserinde jim morrison un tüm seyirciye küfretme si falan var hatta filmde isyan çıkıyordu resmen orda gayet etkileyici görünmüştü sonra led zeppelin var the song remains tı same de gitarı keman yayıyla çalmıştı hoş görünüyodu yani
-
Jim Morrison'in atraksyonlari cok.Hayati kliseler ve kurallar dogrultusunda ciddiye almayi reddetmis, Seyircilere "ne istediginizi biliyorum" dedikten sonra cinsel organini gosteren ,buna ragmen kendisine fazlaca saygi duydugum tek insan diyebilirim :) Tabii sonra sahneden apar topar goturulmesi polislerce..Hakikaten gosteri niteliginde.
Page'in gitar,elektro keman,keman yayli gitar calarken yuzundeki ifadeyi izlemek ise yazarken unuttugum bir diger durumdu.
Pink Floyd , zaten yapmis oldugu kaliteli muzigi sahnede gorsellikle butunlemeyi cok iyi biliyor'du.Bana,muzik alt yapisi saglam olan gruplarin sahne performanslarinda farkli arayislara gittigi yonunde izlenimler kazandiran 2 gruptan biridir.Echoes,shine on you crazy diamond sahnede ozellikle "gorulesi" parcalardan:)
Depeche Mode da elektronigi, o yillarin sartlarina ragmen sahneye iyi tasiyan gruplardan biri.
Metallica 'yi ozellikle de Lars'i unutmamali.James ile davulda kapistiklari bir sahne geliverdi aklima,yine bol kufurluydu :)
Gun's & Roses .. Axl 'in yaramazliklari..
-
Eroticide :)
-
Freddie Mercury dolayısıyla kesinlikle Queen....