Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

The Locust

• HereticSlave • 4 Nisan 2007 01:06 • #525285
    alın size ilginç bir grup :) çok garip bir müzikleri var, noisecore havasında ve yoğun elektronik efektlerin etkisinde ilginç ve özgün bir tür icra ediyorlar.. ayrıca konserlere de çekirge kıyafetiyle çıkmaktalar :) detaylı bilgi için:

http://www.myspace.com/thelocust

yorumlarınızı bekliyorum ;)
  • A Dead Castle • 4 Nisan 2007 01:13 • #525286
    Bu ....core ile biten gruplarla piyasa iyice dolmaya başladı.El bebek gül bebek rockçı gençliğe hitap eder bir sürü ...core yapar gruplar türedi.

Bir kaç grup vereyim bunlar hakkında yorumlar alalım.Hem müzik konuşmuş oluruz.

Behexen,Windir,Naglfar (Bugün ufak çaplı son albümündende bahsettim),Ancient birkaç örnek olabilir.
  • HereticSlave • 4 Nisan 2007 01:38 • #525287
    keşke zahmet edip linke tıklayıp nasıl bişey olduğuna baksaydın, el bebek gül bebek rockçı gençliğe ne kadar hitap ettiğini anlardın.. ayrıca o gruplar hakkında yorum istiyorsan her birinin teker teker başlıklarını açabilirsin, böylece haklarında istemediğin kadar konuşabilirsin, ama lütfen bu başlığı amacından saptırma.. bu arada grubun yeni albümü "new erections" piyasaya çıktı.. bilginize..
  • A Dead Castle • 4 Nisan 2007 01:43 • #525288
    Yanlış anlama arkadaşım.Lafım gruba falan değil.Sadece ...core gruplarının çok türediğinden bahsettim.O başlıkları açsak konuşacak az eleman var zaten.Hemen savunmaya geçmeyin ya :) kalbimi kırıyorsunuz :)
    Bu arada tıkladım ama gelmedi sayfa internet bağlantımdan galiba.
  • HereticSlave • 4 Nisan 2007 01:56 • #525289
    oldu arkadaşım, sen önce laflarını say, sonra yanlış anlama de.. oh ne ala! bu başlığı açtığımda da buraya yazacak (gerçek anlamda, müzik hakkında) adam bekleme zaten.. burda bu müziğin fanı senin saydığın grupların fanından da az.. bi umut açıyoruz işte belki insanlar tanır, beğenir, bi işe yaramış oluruz diye.. madem bu kadar seviyosun dinlediğin müziği, sen de aç başlıklarını, bi işe yara.. bakarsın beğenen, yorum yazmak isteyen çıkar.. ve umarım sadece müzik hakkında yorumlar olur da, bunun gibi gereksiz yere kirlenmez başlık.. umarım linke daha sonra tekrar tıklama zahmetinde bulunursun, yaparsan beni sevindirirsin.. saygılar ve teşekkürler..
  • Shadowsfear • 4 Nisan 2007 12:15 • #525301
    Behexen,Windir,Naglfar,Ancient
    bunların başlıkla ne alakası var? bu gruplar senin tabirinle ...core bile değil
  • beklicem321 • 4 Nisan 2007 12:29 • #525302
    Sağol albümlerini indirmeye başladım. Bakalım nasıl gruplar(mış) :)
  • beklicem321 • 4 Nisan 2007 12:31 • #525303
    Haklısın dostum katılıyorum sana. Başlıklara laf atmayıp yorumlar yapsak burası daha güzel olur, en azından "amacı"ndan sapmamış olur ;)
    Saygılar
  • A Dead Castle • 4 Nisan 2007 13:12 • #525304
    Kesinlikle katılıyorum +100