-
Metallica-Wherever I May Roam ..
-
White Lion - When The Children Cry. Teknik açıdan daha güzelleri var ama bu beni çok duygulandırıyor.
Megadeth - Hangar 18
W.A.S.P. - Sleeping (In the fire)
-
Gerçekten o şarkının solosu müthiştir , ben de açıp açıp dinlerim arasıra , şarkının kendisi de müthiş zaten.
-
Buraya geldiklerinde onları izleymeye gidemediğim için çokta üzgünüm.
-
WASP'a da gidememiştim , ikisinin üzüntüsü birleşince çöküyorum öyle olduğum yere...
-
W.A.S.P a ben gittim ama hayatımın en üzücü günlerinden birini yaşadım. Koca Blekiyi izlemeye 500 veya 600 kişi gelmişti. Oda çok üzgündü 75 milyonluk ülkede bu kadarmıydı Wasp sever diye düşündüm. Bu emektara karşı çok büyük vefasızlıktı.
-
Evet az kişi gitmiş diye duydum , öyle olduğunu duyunca ben de üzüldüm. Ama Blackie kendini şanslı saysın...
Motörhead konser vermeye geleceği zaman 15 kişi toplanabilmişti anca... Bu arada Motörhead sololarını da çok severim.
-
W.A.S.P. nin konser tanıtımını iyi yapamadılar ama Motörhead konserinin tanıtımı çok iyi yapılmıştı. Bu isimler Türkiye adını duyunca ne hissediyor merak ediyorum.
-
Pearl jam - alive, garden, once
guns & roses - welcome to the jungle, november rain
pink floyd - atom hearth mother, comfortably numb
eric clapton - rock me baby, layla
-
Therion - Black
Blind Guardian - Bright Eyes
In Flames - December Flower (telefonum böyle çalıyor =) şimdilik aklıma gelenler. Mötorhead konseri olsa bugün kayıtsız şartsız giderim bu arada. Muhtemelen geldikleri zaman ben Moötorhead diye bir grubun varlığından bile bihaberdim.