Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bahar şenlikleri

• asarneyeal • 17 Nisan 2007 17:32 • #525897
    sizin oralara kimler geliyor??
  • stefanoldsal • 17 Nisan 2007 17:51 • #525898
    içip içip sapıtan insanlar ayyaş tipler gençken ihtiyar görünen zavallılar müzik kimin umrunda.....
  • Soulforger • 17 Nisan 2007 17:57 • #525899
    Peh peh peh...

Ya son zamanlarda bakıyorum da burada müzik ve müzikle uğraşan insanlar hakkındaki yorumlara , yazan herkes "kaybeden" sınıfına mensup sanki :) Bir umutsuzluk , bir melankoli , bir depresyon hali... Anlayamıyorum sebebi , insanlar niye bunlara bu kadar bağlanıyor ki? :)

Daha şimdi de syarar'ın yolladığı woodstock '69 festivalinin altyazılarına bir baktım...Ne güzel insanlarmış...Sanarsın ki şimdi etraf keş dolu...

Yazık diyorum , başka bir şey elimden gelmiyor...

*Gotik-Savar*
  • stefanoldsal • 17 Nisan 2007 18:07 • #525901
    yo alkol ve sigara kullanmam sadece bir kaç kez o tplerin rezil hallerine tanık oldum o kadar bu arada alakasız mesajlarla konuyu dağıttım kusura bakmayın...
  • Soulforger • 17 Nisan 2007 20:42 • #525902
    Öyle tipler her yerde var gerçekten:) Sokakta yürürken , parkta gezerken , bakkala gireken vs. her yerde görebilirsin :) Müzik olaylarına , festivallere falan maletmemek lazım :)
  • syarar • 17 Nisan 2007 21:19 • #525903
    Bizim oraya.. Yani Adana'ya kimler geliyor bakın;

Manga!
    Özlem Tekin
    Direc-t
    Vega
    Manga hariç diğerleri dinlenilebilir..
  • asarneyeal • 18 Nisan 2007 09:59 • #525912
    tabi ki mâl etmemek lazım.. sonuçta bu insanların tercihine giriyor bi yerde...
  • asarneyeal • 18 Nisan 2007 10:00 • #525913
    vega geçen sene burdaydı.. iyi sahne performansı vardı.. milleti baya bi coşturdu..
    ben hala bizim üni.ye kim gelecek onu merak ediyorum 3 hafta kaldı hala ilan etmiyolar:))))heycan yükselteceklermiş kendilerince...

bu arada sizin şenlik sayfasına baktım o da ne:S 6 gün şenlik:)) aga ne kadar şanslısınız ah bi bilseniz:)) bizim bölüm hocaları şenlik günü bile devam alıyolar:((
  • Soulforger • 18 Nisan 2007 11:30 • #525915
    Tercih diyorsan eğer , hippileri severim , süper çiçek çocukları...Yüzbinlerce kişinin bi alanda toplandığı ve hırsızlık bile yaşanmayan bir organizasyon hediye etmişlerdir dünya tarihine , bu takdir edilesidir.

Ama bu dönemde gerçek hippi pek kalmadı(syarar gibi çıkıyor arada bazıları :D) , o tip insanlar (paso içip , madde kullananlardan bahsediyorum) çevrelerine zararlı olmaya başladılar. Olmayanlar da vardır tabii ki , onlara hiç lafım yok , kendi özgürlüklerini yaşamaya hakları var. Ama takdir edersin ki hepsi (belki de büyük kısmı) böyle değil ve ben de tam olarak bu kesimden bahsediyorum. Çevresine zararlı olmaya başladığı anda tercih meselesi biter , o zaman benim özgürlüklerime tecavüz edilmiş olunuyor :)

*Gotik-Savar*
  • beklicem321 • 18 Nisan 2007 11:33 • #525916
    Konumuz bahar şenliklerine gelen "sanatçılar" değil miydi?