Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Orta Asya Black Metali

• SlipknotSlave • 27 Haziran 2007 23:26 • #528423
    hayır bu mesaj silinme konusu baya tartışıldı sonuç alındı alınmadı gerekli/gereksiz anlıyorum. Ancak 21 nisandan 18 hazirana kadar heralde farkedilir bir başlık ve ciddi olarak bu tür hakkında tartışmak istenilen bir konuydu 2 ay sonra başka bir başlıkta vay onu sildiniz bunu neden silmediniz muhabbetine siliniyorsa benimde burda yazacağım bir sürü başlık ismi çıkartabilirim genel istek doğrultusundada olabiliyorsa bu başlık silinmeleri bizde çıkaralım hemen bir kaç tane... kenarda köşede duran bir başlık bir kişinin başka bir başlıkta vay o silindi bu neden silinmedi demesiyle siliniyorsa bu mudur garaj kurallarının ciddiyeti ? neyse gene bu mesajda silincek ama düşüncelerimi belirtmek istedim ve şunuda belirtmek isterimki geyik, reklam, dalga şu bu o türden bir başlık değildi ciddi olarak bir black metal türü üzerine tartışmak isterdim sanırım bunun için verilen sadece 1 tane link koca mesajın linkler bölümüne yollanılmasını gerektirmiş peki linkler bölümünde orta asya black metali diye birşey var mıdır yoksa pagan black metaline mi girer bu tür tartışmasınıda linkler bölümünde yapabiliyor muyuz acaba ? ya da "ben şu grubuda biliyorum o türden müzik yapıyorlar" diye bir yorum düşülebiliyor mu o linkler bölümünde ? tamam anladım bu mesaj garaj forum kurallarına uymadığı için silinmiştir. buda sanırım garaj yönetiminin üyesine verdiği önemi gösteriyor...

GaRaJ > Bekçisi lütfen
  • Single_FACTOR • 27 Haziran 2007 23:37 • #528424
    Bekçi@garaj lütfen
  • twsttransistor • 29 Haziran 2007 20:01 • #528456
    yarıldım...
  • twsttransistor • 29 Haziran 2007 20:03 • #528457
    kesinlikle...
  • SlipknotSlave • 27 Ekim 2007 21:38 • #532098
    ney kesinlikle ?
  • delik beyin • 8 Kasım 2007 04:52 • #532218
    orta asya black metal hareketi ENGELLENEMEZ!

kırgız kardeşlerimiz darkestrah'ın albümü yılbaşından sonra geliyor!