Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Passiflora - Latin Jazz Project...

• muratsacrifice • 23 Nisan 2007 15:56 • #526093
    dün akşam trt'de dinledim.müthiş bi grup.tüm elemanları kendi dalında virtüöz adamlar.daha çok latin jazz parçalarını yeniden yorumluyorlar.ama gerçekten oldukça değerli bi grup.
    grup elemanları:
    Levent ALTINDAĞ
    Erdem SÖKMEN
    Eylem PELİT
    Volkan ÖKTEM
    Serkan ÖZYILMAZ

dinleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum...dinlemeyenlerede şiddetle tavsiye ediyorum ;)
  • DrumBanger • 23 Nisan 2007 16:06 • #526094
    Eylem PELİT
    Volkan ÖKTEM
    Serkan ÖZYILMAZ

demiştin değilmi ? yani doğaldır öyle üstün olmaları . ama ilk kez duydum . haber vermen iyi oldu direk dinlemek gerek .
  • _soloistdeve_ • 23 Nisan 2007 18:32 • #526096
    Çok fenalar çok... Ülkenin en iyi bir kaç müzisyeni bir araya gelmiş çalıyorlar işte gerisini siz düşünün. Şahaneler tek kelimeyle. Bana "biz boşuna uğraşıyoruz abi bu herifler bitirmiş olayı" dedirtebilen bir kaç gruptan biri.
  • Nem • 23 Nisan 2007 19:13 • #526097
    Fikirlerine katılıyorum. Bence de sağlam grup.

Sanırım düzenli olarak çaldıkları bir mekan yok. Arada sırada konser veriyorlar ama yeterince iyi duyurulmuyor herhalde.

http://www.garaj.org/arama.php?tip=haber&arama=passiflora
  • Necrophilliac • 23 Nisan 2007 19:14 • #526098
    http://www.youtube.com/watch?v=Q-LxuptdndE

Tanıdık geldi mi şarkı?
    Not: Hadi bi' kıyak Paco de Lucia da çaldı.Hatta onun muydu:SNeyse böyle şeyleri pek ayrıntılı bilmem.

Elimden geldiğince takip ediyorum ve çok seviyorum gerçekten.
  • _soloistdeve_ • 24 Nisan 2007 12:58 • #526111
    Nardisde ileme fırsatım olmuştu bir dergiden görmüştüm reklamını. Fazla duyulmuyorlar evet. Kadıköyde bir gece gezerken bir afiş gördüm shaft'ın yanındaki hayalperestte. Passiflora 9:30 11:00 yazıyordu. Saate baktım hemen ulan 11:10! İçeri daldım hemen tabi bir baktım Volkan dikiliyor merdivenlerde. Bitmiş tabi ki. Ruhumuz duymadı ya hiç reklam yapılmadı...