-
Bildiğiniz parçalar var mı bu türde? (Tavsiye edeceğiniz)
-
tam new age türü mü bilmıyorum ama böyle medite edici:)ruhsal,enstrumantal kadife gibi sesler dinlemek istiyosan sana basta tori amos,daha sonra sigur ros (o nun üstünde bi tik var)oneriyorum özellikle bu grubu dinlerken uçabildigini hissediceksin güven bana.saniri finlandiyalı bi grup.
-
Şarkı isimlerini de yazsaydın daha makbule geçerdi :P(bi zahmet)
-
yaa sende ne tembelsin be kardeş:)
tori amos spark,original sin,ribbons undone benim favorilerim
sigur ros tan ne bulursan indir derim cunku bende adlarını bılmıyorum cogu acayip bi dilde zaten:)
-
enyayı dinleyebilirsin new agenin en iyilerden biridir
-
http://www.youtube.com/watch?v=yUKj9zLYeFo&mode=related&search=
birde buraya bir ugra grubun adı red sparowes (saglam)
-
Çok teşekkür ederim ama bunlar benim aradıklarım değil:(
Şimdi nasıl anlatsam;benim istediğim tam olarak vokal olmayan ve baştan sona çoban kavalı ya da kaval dediğimiz ensturmandan oluşan şeyler.
Mesela Amazon ve ya ormanda yamyamlarla dolu filmlerde sık sık duyarız bunları.
Uğraştırdığım için kusura bakmayın ama bir kaç örneğini dinlemiştim de çok etkilenmiştim...İlginize teşekkürler!
-
Deep Forest'ın bazı şarkıları öyledir. Tavsiye ederim. Lullaby'mı ne , öyle bir ismi vardı bir şarkısının , dinle seversin, ama vokal de var...
-
The Lord Of The Rings'in müziklerinde var böyle kavallı düdüklü şeyler, çok da güzeller. Albümü bul, ayıkla diğerlerinden :)
-
Howard Shore'a saygı duruşunda bulunmak lazım. Hele 14. şarkı (ismini unuttum şimdi) beni benden alır. Elfçe gibi geliyor şarkı bana :)