-
arkadaşlar, özellikle izmirli arkadaşlar, dün gece Asım Can Gündüz'ü canlı izledim, hala şoktayım, harika bir sahne, harika bir kişilik, virtüözü bir metre dibinden izlemek harikaydı:) cuma akşamları saat 21:30'da çankayada orkide alışveriş merkezinin 2. katında my way'de çıkıyor her hafta cuma günleri, yaknda bikaç güne çıkacakmış, mutlaka izleyin..
bir de sohbet etme imkanı buldum kendisiyle, konser falan var mı diye sordum, rock'n'coke denen dalgaya çağırmamışlar onu, en büyük mutluluğu müziğini insanlarla paylaşmak olan bir ustanın çağırılmaması rock'n'coke un rockla bi ilgisinin olmadığını göstersin herkese bir kez daha, bunu da protesto ediyorum buradan..
-
kusura bakma ama rock n coke a çağrılmadım diye şikayet eden bir adamın samimiyetinden şüphe ederim..
-
Abi gördüğüm kadarıyla adamın bizzat şikayet ettiği yok ama hakkaten Rock denince yani en azından batı esintili Türkiye'de akla gelen ilk isim.Bu adam yoksa insan derin düşüncelere dalıyor:)Adam bozulmuştur kendi içinden de bunun reklamını yaptığını sanmıyorum.Bir dinleyicisiyle oturmuş konuşmuş.Dertleşirken falan böyle konuşmak doğal.
Asım Can Gündür herhangi bir virtüöz değil.Hayır tekniği falan olarak demiyorum.Çok neşeli bir adam çocuk gibi.Böyle şeyler yapar arada...
-
Önünde eğileceğim sayılı insanlardan biridir. Bu adamı canlı olarak izlemeyi çok istiyorum. Verdiği röportajları , hayat hikayesini , yaptıklarını , çevresiyle konuşmalarını falan araştırın. Ne kadar samimi ve neşeli bir insan olduğunu farkedeceksiniz. Kaldı ki bu adam "Türkiye'de benden çok daha iyi çalan gençler var" diyebilecek kadar alçak gönüllü bir adamdır. 2 Sweep 1 legato öğrenince ortada virtüözüm diye gezen tiplerin aksine kendi için bu kelimeyi hiç bir zaman sarfetmemiştir ama rock camiası için çok çalışmıştır.
Kısacası kesinlikle ve kesinlikle büyük saygı duyulması gereken bir insandır.
Ayrıca ekşi sözlükte kendisinin gitar tekniğine laf atan , gitar çalamadığını iddia eden bir takım angutlar vardır. Bunlar gerçekten de anguttur , zira onun gitar tekniğine laf atmak , onun hakkında hiç bir şey bilmediğinizi gösterir. Bilmeden konuşmak da angutluktur bence (Gereksiz bilgi: Angut aslında bir kuş ismi , niye böyle kötü bir anlam yüklenmiş onu da bilmiyorum :) )
İzlemek isteyen youtube'dan "Awesome John" diye aratsın. BBC televizyonu bu adam için ufak bir belgesel hazırlamıştır yaklaşık 10 dakikalık... İzleyin ve hayran kalın :)
-
Asım abiden Mesut uğurel ile birlikte ders almıştım . çok babacan adamdır, ayrıca o dakar da disiplinlidir.
-
Asım Can Gündüz her hafta izmirde;)))
Bu iyi mi yani?
-
şunu söylemem gerek, adam 24 ülkeyi kapsayan bir turneden yeni dönmüş, gelmiş geçmiş en iyi 10 rock gitarcısı arasına girmeyi başarmış bi usta ve çok pozitif biri arkadaşların da yazdığı gibi, dünyanın her yerinde konser vermiş ama kendi ülkesinde hala çifte standarta uğruyor ve rock adı altında yapılan bir organizasyona çağırılmıyor, buna kim olsa üzülür, ve onu seven biri olarak ben de üzüldüm. bunu burada paylaşmamalı mıydım sence, ya da o benimle paylaşmamalı mıydı, ama şunu bil, ben sordum konser falan var mı diye, rock'n'coke a katılsan dedim, çünkü okan bayülgen'in programı ondan mahrum biçok insanla bir araya gelmesini sağladı, o kadar teklif gelmiş ki programdan sonra, kafayı çalıştır sen yapımcı olsan reytingleri bi düşünsene, ama adam küskün, isteseydi kendi adına festival düzenlenirdi bu ülkede ve t.ş.klı gruplar çıkardı o festivale, ama o çok mütevazi biri, hele birebir konuşunca saygım daha da arttı, bence böyle ustalara biz destek olursak küskünlükleri geçer o zaman ve samimi müzisyenler olmaları gereken yerde olurlar, şu piyasaya bi bakın yahu.
ve son sözüm, izmirde my way live club'ta çalıyor her cuma şimdilik, ama gün sayısı artacakmış, hatta izmirli gruplar için bir yarışma yapacak kendi sahnesinde, sponsorlar bile hazır, yakında başlar, izmirli rockseverler, ölmeden bi görün derim, my way live club'ta giriş ücretsiz, bira 5,5 ytl :))
-
senin bu yazdığın iyi mi peki, o mesaj anlayana..
-
İzmirliler için iyi , hatta süper ;)
-
:))