Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rap(böyle mi yazılıyor?) dinleyicileri

• Single_FACTOR • 3 Mayıs 2007 19:18 • #526497
    ajiba
    23 Mayıs 2007 Perşembe / 16:50

insanları kışkırtmak ya da sebep olabilecek içerikteki mesajlardan bir sonuç alınamadığını daha önce birçok kereler görmüştük
    lütfen tekrar etmeyin!
  • ajiba • 4 Mayıs 2007 16:01 • #526511
    kışkırtmak ya da sebep olabilecek içerik (ve dahilinde) almak istediğim herhangi bir sonuç söz konusu değil.herkes anlamak istediğini anlar.
    topic her ne kadar amacına ulaşamamışsa da (ki amaç rap hakkında tartışmaktı) potansiyeli olanlar dışında kışkırtıcı değildi.
    geçmiş olsun.
  • Single_FACTOR • 4 Mayıs 2007 23:11 • #526522
    kişisel imalar yaparak ve bu tarzı dinleyenleri kendine göre bir kalıba soktuğun sürece burada tarafsız bir tartışma değil kavgaya sebep olursun.
    o yüzden önce ne yapmak istediğine karar ver. eğer seviyeli ve tarafsız bir tartışma istiyorsan bu başlıkta açtığın içerik buna uygun değil, yok kavga çıkarmak ortalığı da kızıştırmak istiyorsan bunun da yeri burası değil.
  • Rock_forever • 16 Mayıs 2007 14:23 • #526784
    saçmalamayın ya single_factor devam...
  • donald_cobain • 16 Mayıs 2007 17:52 • #526788
    zaten başlıktan belli böyle bir olayın cereyan edeceği yazan arkadaş raple hiçbir alakası olmadığını iyice milletin kafasına sokmak istemiş gibi geldi bana. Rap tartışılacaksa
    müziğiyle ve müzik kültürüne ne kattığıyla tartışılsın derim bende(hatta topic israfına gerek yok açılmışı var tartışın:))
  • ajiba • 21 Mayıs 2007 16:34 • #526898
    müziğiyle ve müzik kültürüne ne kattığıyla tartışılsın derim bende(hatta topic israfına gerek yok açılmışı var tartışın:))

tartışılsın.ne katıyor müzik kültürüne?
  • _Backmasking_ • 22 Mayıs 2007 16:50 • #526936
    allah allah.ya müzik kültürüne ne katıyor ne katmıyor kimi ilgilendirir dinlemiyosan dinleme dinliyenlere de karışma.
  • ajiba • 27 Mayıs 2007 15:57 • #527188
    mantığa bak ya ne demek kimi ilgilendirir bi fikrin yoksa yorum yapmak zorunda değilsin ilgilenmiyorsan ya da.
    kafa bu oldukça ne yazarsam yazayım abi...müdürlere sevgiler...
  • ajiba • 27 Mayıs 2007 16:01 • #527189
    rap müziği dinlemediğim için bilgi edinmek istiyorum ama dış görünüş itibariyle itici bulduğum bir gerçek. neden dinlediğiniz ya da neden dinlemediğiniz hakkında yazacağınız yorumlarla aydınlanmak niyetindeyim amaç bu millet.sanırım yeterince kısa, öz, kibar, seviyeli,kurallara uygun olmuştur?
  • donald_cobain • 27 Mayıs 2007 16:15 • #527191
    ben ve arkadaşlarım yolda ilerlemekteyiz basketbol oynamış terlemişiz üstümüzde işimizle ilgili kostümlerimiz var:)
    Rapçi:"hey dostum bozukluğun varmı"(rap şarkısı söyler modda söylüyor bunu)
    ben:"öhe yuh artık"
    (türkçe rapte hiç çekilmiyor)
    rap budur işte adamım daha ne istiyorsun.
    hiç tanımadığı birinden bozukluk! isteyecek kadar samimi! insanlara Rapçi Deniyor Müzik olaraktanda pek bir ekstraları yok hızlı konuşma olaylarına hayranım sadece bir de araya felsefe sokuşturmaya kalkmasalar:)