-
tanıyan var mı hakkında bilgi verebilirmisiniz hangi şarkılarını seversiniz
-
Efsane blues gitaristlerindendir.. Jimmy Page,Clapton,Hendrix,SRV gibi isimlerle çalıp,çalışmış... Strat kullanmış...(Gitarı gitarımdır)
cause we've ended as lovers en sevdiğim parçalarından birisidir.. Başlamak için iyi bir şarkı...
Not: Şermutah bu sitede bu yaşta olup da bu müzikleri keşfedebilmiş yegane üyedir kanımca...Sen hızlı evrim geçiriyorsun.. Canım benim :) Yazın sana harddiskimi gönderiyorum hazırlan. :) Şöyle 200GB boş yer ayarla kendine.
-
Sen hızlı evrim geçiriyorsun.. Canım benim
: )))))999 kopardın yine beni
-
Jeff Beck sürekli değişen ve gelişen (tartışılır) bir müzisyen. Fender'in kendisine bir signature gitar yaratacak kadar önemsediği adamlardan biri. Herhalde en çok bilinen parçası Cause We've Ended As Lovers olmalı (ki aslında bu parça Stevie Wonder tarafından yazılmış). Müzikal kariyerinin son demlerinde teknoya merak sarmışmış, ben son yaptıklarını dinlemedim. Marty Friedman da bir ara tekno olaylarına girmişti galiba. Bu gitar denen aletle çok uğraşınca sonunda teknoya varılıyor demek ki ;)
-
Bir konseri vardı bende.Şimdi nerede Allah bilir.Japonya gibi bir yerde,Beatles ın "A Day in the Life"ını çalıyordu.Vokal melodiyi stratıyla taklit ederek.Birde 60'ların kalifiye grubu Yardbirds'ün gitaristi olarak tanınır.Sonradan grubu terketmiş.O Yardbirds de resmen VIP.Eric Clapton,Jeff Beck,Jimi Page emekleme dönemini bu grupta geçirmiş.Birde bilmeyenler için söyleyelim;Jimi Page o grupta Bas çalıyordu.
-
O harddisk önce bana geliyor len!!
-
tevecühünüz (böyle yazılıyor dimi :D )
-
İdare eder bir gitaristtir.
Piyasada çalışmadığı popcu kalmamıştır.
Eric clapton. gibi Jeff beck, Roger Waters la da çalışmıştır. her ne kadar o albümde David gilmor gibi çalmaya uğraşmış olsada; Clapton babanın "The Pros & Cons Of Hitch Hiking" albümünde Waters a kattığı müzikal olgunluk, jeff beck'li Radio KAOS,Amused To Death" albümlerinden daha üst seviyededir.
-
The Pros & Cons Of Hitchhiking de eric clapton, radio KAOS ta jeff beck mı çalıyor.Vay be insan her gün yeni birşey öğreniyor.
bencede müzikal anlamda pros and cond of hitchhiking radio kaos tan daha üstündür ne biliyim radio kaos sanki tekno pop karışımı gibi geliyor