-
1.bence hak etmedi,ukraynaya hala şaşırıyorum gerçekten insanoğlu yarışmayı cıvıtmaya başladı kenan doğluyu sevmesemde sesinin rengiyle şarkı çok uyumluydu,tam bir sahne şovu izledim bence Türkiye 1.ci olmalıydı..
bir de ben şöyle düşünüyorum,yarışmada siyasete ve politikaya göre oyların verildiğini...Yine siyaset kazandı bence
Sertap Erener'in koreografisini Yunanistan çalmış,bu bariz bir şekilde belli oldu ve Yunanistan ile şarkımız dansımız dansçılarımız benziyordu 'shake it up'...
Bir daha izlemeyi de düşünmüyorum ,ama ben bosna hersek i bi de slovenia ydı sanırım solist operacıydı galiba güzeldi birde almanya yı izlerken de zevk aldım ama yarışma cıvıttığı için de bir daha seyretmeyi düşünmüyorum!!
-
ya çıkacakmış demen yanlış arkadaşım,daha 2 gün oldu bismillah nerden seçildi hemen,enteresan...ama catafalque çıkarsa güzel olur
-
gerçekten ukraynayın gurubunda bir gaylık söz konsuydu bir adam etek giymiş makyaj falan yapmış 1. bana çok sıkıcı geldi ben dinlemedim değiştirdim söylediklerine katılıyorum bence bizim şarkımız çoğu insanın kulağına hoş geliyordu ve hareketliydi benim tarzım olmasa gene öyle iğrenç diyemem yani elinden geleni yaptığını düşünüyorum bence çok kötü değildi ama haketmeyen kazandı mesela rusyada 1. olabilirdi bu daha doğru olurdu....
-
Kim kazandıysa daha çok oy almıştır... Daha çok oy alan haketmiştir... Ayrıca gay olsa ne olacak olmasa ne olacak? Hımh :D
-
ukraynanın vokali ukraynada ve rusyada tanınmış ve sevilen biri, hatta serduşka mı ne diyolar. ukraynanın sırbistan yerine birinci olmasını isterdim. her zamanki gibi eurovision yarışmadan çok politikanın konuştuğu toplanma vesilesi oldu. kendimi paraladım. neyse.sağlık olsun.
-
sırbistan ve ukraynanın şarkısı çok kötüydü bence.. ama rusya iyiydi üstelik onlar milleti baya bi coşturdu..
-
-
ben hiç olmassa slovenia vardı güzeldi o onun 1.olmasını isterdim kenan yine 4.olsaydı asla hak etmediler...bi de finlandiya yine hak etti güzeldi...
-
Hiçbir şarkıyı dinlemedim,hangi ülke hangi şarkıyı seslendirdi bilmiyorum ama bir ara yarışmacılardan ikisi caz müzik ile katılıyormuş diye duydum;hangi ülkeler bunlar bilen var mı?..bi bakalım neymiş/nasılmış ;)
-
Slovenia'nın şarkısı çok güzeldi. Solistlerinin ses rengi de çok güzeldi. Birkaç tane daha vardı beğendiğim parça ama hatırlayamıyorum ülkelerin isimlerini. Ama beğendiğim parçalar özgün tarzı olan parçalardı.
Klasik konseptli parçaların hiçbirini beğenmiyorum. Ama Eurovision'da başarılı olan parçalara bakarsak ve Eurovision'da sahne şovuna en az şarkı kadar önem verildiğini düşünürsek Kenan Doğulu'nun birinci olması gerekirdi.