Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ege Üniversitesi 28.Bahar Şenlikleri

• numbie_X • 12 Mayıs 2007 23:15 • #526683
    14-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek şenliklerin kapsamı bu sene geçen seneye göre daha iyi görünüyor.
    14 Mayıs'ta Şebnem Ferah şenlik alanında olucakmış.
    Diğer isimleri tam olarak bilmiyorum ama,sanırım bu sene 'şenlik' gibi bi şenlik görücez.
    Hayırlısıyla,inşallah,umarız.. :)
  • baltalı ilah • 13 Mayıs 2007 02:05 • #526692
    Allahtan umut kesilmez. Belki umduğun gibi olur herşey.
  • teo_izmir • 13 Mayıs 2007 02:23 • #526693
    senlık alanındamı olcak yoksa spor salonundamı olcak spor salonunda olcaksa hıcbır seye benzemıyor konserler.3 senden berı sonuk gecıyor konserler. umarım bu sne ıyı gecer senlıkler ben mezun oldum egeden ama kacırmam konserlerı hele amator ggrupları hıc kacırmam.bıde senlık programının detaylı yazarsan sevınırım cok sey ıstıyorum ama ıdare et işte :)
  • numbie_X • 13 Mayıs 2007 10:58 • #526700
    Bildiğim kadarıyla bu sene şenlik alanında olucakmış konser,ya koskoca Şebnem Ferah geliyo,sanmam öyle basit bi organizasyonda kalacağını..
    Onun dışında Yüksek Sadakat,Tual-Yalınayak,Modern Folk Üçlüsü ve Kerem Görsev Trio da birer konser verecekmiş.
    Son duyumlar bu şekilde..
    Eğer daha fazla bişeyler bilen varsa lütfen yazsın buraya(amatör grup isimleri de dahil..)
  • teo_izmir • 13 Mayıs 2007 12:13 • #526701
    carsamba saat 6 da bızım arkadaslar calcak.grubun adı kesıt ben bunu bılıyorum sımdılık okulla ılgım kalmadıgı ıcın tam bılgım yok.yer konser alanı yanı basket sahası amator grupların yerı :)
  • teo_izmir • 15 Mayıs 2007 14:29 • #526764
    şebo dun salladı egeyı cok sexsı gıymıstı ya super gectı konser cok eglendım ozlemıstık konser alanındakı konserlerı
  • numbie_X • 15 Mayıs 2007 21:17 • #526771
    saat 2de doluşmaya başlamış insanlar alana,uyuz olduk ya,biz dona kalanlardan olduk da:p
    konserin hepsine kalamadım,biz ayrılırken yeniden doğup gelsem çalıyodu,ama o ana kadar süperdi yani,kuşkum yok ondan sonrası da süper olmuştur..
    benim 3.gidişimdi şebneme,ondan fazla önemsemeden gidebildim ordan,yoksa beklerdim sonuna kadar da:)
    bakalım bakalım,başka ne bombalar olucak alanda..
  • asarneyeal • 16 Mayıs 2007 11:52 • #526780
    geçen perşembe de uludağ üni deydi Şebnem:)) biz önlerdeydik.. kızlar şebnem deyip bayılıyordu onlar gidince bizde öne ilerliyoduk:)))))
  • numbie_X • 17 Mayıs 2007 15:48 • #526808
    Bugün Yüksek Sadakat varmış konser alanında,saati tam olarak bilmiyorum ama,fanları varsa kaçırmasın derim..
    Benim artık bu üniden beklentim kalmadı arkadaş,şenlik vardır güzeldir hevesiyle girdik,hevesimiz kursağımızda kaldı hee..
    Fena bişey..