Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Üsttekinin Dinlediği Müziği Yorumla 3 !

• berry88 • 13 Haziran 2007 16:10 • #527795
    (Bilmiyorum deyip geçiceğinizden korktuğum için ben yorum yapıcam)
    çok harika bi şarkıdır ac/dc denildi mi aklıma gelen ilk şarkılardandır.
    anlamı ise pis işleriniz yok pahasına yapılır gibi bir şeydir. sözlerini baştan bi okumanızı tavsiye ederim dinlediğinizde vazgeçemeyeceksiniz eminim!

şu an:
    Def Leppard- Stagefright dinliyorum.
  • FuL_TeLiKe • 13 Haziran 2007 20:41 • #527810
    bu şarkı hakkında ben de lakırdı etmeliyim..
    1 arkadaşım dinletmişti..

abartmıyorum sanırım ama dinlediğim en akıcı ve sürükleyici şarkı idi kendisi..
    güzeldi yaa..

(ben yine kafedeyim ve bilmediğim 1 adam ortadan 2 'ye ayrılıyor,zevkten 4 köşe ve ben eminim bu şarkıyı o çok seviyor..adını yazamadığım için üzgün değilim..evimi taşıdıktan sonra kendi dinleyeceğim şarkıya kendim karar vermeye yeniden başlayacağım..)

.)
    budur sanırım..
  • 2_ • 13 Haziran 2007 23:44 • #527818
    sarkı yazılmamıs ben yazayım barı

Orphaned Land --> Nora El Nora (Entering The Dark)
  • Soulforger • 14 Haziran 2007 12:46 • #527830
    Süper bir şarkı , yalnız Entering The Dark değil , Entering The Ark olacak şarkının ismi :) Aslında bir yahudi duası veya halk türküsü o şarkı , süper yorumlamışlar :) Sondaki klavye solosu ise dinlenmeye değer , enfes... Ben ise şimdi bu grubun başka bir şarkısını dinliyorum , sevdiğin insanın ölümüyle ilgili olanını...

Orphaned Land - The Beloved's Cry

Zahmet edip de sözlerini okuyan olursa çok etkilenecektir , eminim...
  • deathvalley • 14 Haziran 2007 15:05 • #527836
    Herzaman diyorum bu şarkıyı dinlemeden ölmeyin.. bu şarkıya bitiyorum..

Judas Priest - Painkiller.. [bunun da solosuna bitiyorum:DD]
  • cerberos • 14 Haziran 2007 15:13 • #527837
    güzel şarkı harbiden..

alice in chains - no excuses
  • 2_ • 14 Haziran 2007 15:35 • #527841
    Everyday it's something
    Hits me all so cold
    Find me sittin' by myself
    No excuses, then I know
    :):) guzel sarkıdır

turklere devam ;)

almora --->guneşin ozanları
  • metalikmanyak • 14 Haziran 2007 15:37 • #527842
    almora bir süre sonra bıkkınlık verse de sevdiğim Türk grupları arasındadır.. bu parçaları da ayrı bir güzel zaten..

Secret Garden - Sometimes When It Rains
  • mansons pain • 14 Haziran 2007 16:50 • #527850
    almora yı da yorumlamak istiyorum güneşin ozanları dinlediğim ilk almora şarkısıydı o şarkıyla tanıdım ve sevdim onları şimdi bir sürü şarkısı var ve hepsini seviyorum
    secret garden a gelince güzel grup o da bu arada video eklemişsin metalikmanyak onları da izledim :)
    bende nightwish-nemo dinliyorum
    (walk the dark path sleep with angels call the past for help thouch me with your love and reveal to me my true name)
  • mansons pain • 14 Haziran 2007 16:50 • #527851
    almora yı da yorumlamak istiyorum güneşin ozanları dinlediğim ilk almora şarkısıydı o şarkıyla tanıdım ve sevdim onları şimdi bir sürü şarkısı var ve hepsini seviyorum
    secret garden a gelince güzel grup o da bu arada video eklemişsin metalikmanyak onları da izledim :)
    bende nightwish-nemo dinliyorum
    (walk the dark path sleep with angels call the past for help thouch me with your love and reveal to me my true name)