-
(Bilmiyorum deyip geçiceğinizden korktuğum için ben yorum yapıcam)
çok harika bi şarkıdır ac/dc denildi mi aklıma gelen ilk şarkılardandır.
anlamı ise pis işleriniz yok pahasına yapılır gibi bir şeydir. sözlerini baştan bi okumanızı tavsiye ederim dinlediğinizde vazgeçemeyeceksiniz eminim!
şu an:
Def Leppard- Stagefright dinliyorum.
-
bu şarkı hakkında ben de lakırdı etmeliyim..
1 arkadaşım dinletmişti..
abartmıyorum sanırım ama dinlediğim en akıcı ve sürükleyici şarkı idi kendisi..
güzeldi yaa..
(ben yine kafedeyim ve bilmediğim 1 adam ortadan 2 'ye ayrılıyor,zevkten 4 köşe ve ben eminim bu şarkıyı o çok seviyor..adını yazamadığım için üzgün değilim..evimi taşıdıktan sonra kendi dinleyeceğim şarkıya kendim karar vermeye yeniden başlayacağım..)
.)
budur sanırım..
-
sarkı yazılmamıs ben yazayım barı
Orphaned Land --> Nora El Nora (Entering The Dark)
-
Süper bir şarkı , yalnız Entering The Dark değil , Entering The Ark olacak şarkının ismi :) Aslında bir yahudi duası veya halk türküsü o şarkı , süper yorumlamışlar :) Sondaki klavye solosu ise dinlenmeye değer , enfes... Ben ise şimdi bu grubun başka bir şarkısını dinliyorum , sevdiğin insanın ölümüyle ilgili olanını...
Orphaned Land - The Beloved's Cry
Zahmet edip de sözlerini okuyan olursa çok etkilenecektir , eminim...
-
Herzaman diyorum bu şarkıyı dinlemeden ölmeyin.. bu şarkıya bitiyorum..
Judas Priest - Painkiller.. [bunun da solosuna bitiyorum:DD]
-
güzel şarkı harbiden..
alice in chains - no excuses
-
Everyday it's something
Hits me all so cold
Find me sittin' by myself
No excuses, then I know
:):) guzel sarkıdır
turklere devam ;)
almora --->guneşin ozanları
-
almora bir süre sonra bıkkınlık verse de sevdiğim Türk grupları arasındadır.. bu parçaları da ayrı bir güzel zaten..
Secret Garden - Sometimes When It Rains
-
almora yı da yorumlamak istiyorum güneşin ozanları dinlediğim ilk almora şarkısıydı o şarkıyla tanıdım ve sevdim onları şimdi bir sürü şarkısı var ve hepsini seviyorum
secret garden a gelince güzel grup o da bu arada video eklemişsin metalikmanyak onları da izledim :)
bende nightwish-nemo dinliyorum
(walk the dark path sleep with angels call the past for help thouch me with your love and reveal to me my true name)
-
almora yı da yorumlamak istiyorum güneşin ozanları dinlediğim ilk almora şarkısıydı o şarkıyla tanıdım ve sevdim onları şimdi bir sürü şarkısı var ve hepsini seviyorum
secret garden a gelince güzel grup o da bu arada video eklemişsin metalikmanyak onları da izledim :)
bende nightwish-nemo dinliyorum
(walk the dark path sleep with angels call the past for help thouch me with your love and reveal to me my true name)