-
geçenlerde meksikada shakira nın konserini izlemeye 200 bin kişi geldi diyince ürperdim.Acaba bizde beleş de olsa kim bu kalabalığı toplayabilir aklıma bir isim gelmiyor(metallicayı gördük,tina turnerı da,hatta rolling stone u da)
benim favorim u2 veya will smith!sizce mantıklı olun bu kalabılığı birde nerede topluyacaksınız taksim 10 binde rezil sefil oluyor ankarada müsait deği!izmir olabilir mi diyicem ama sanırım orasıda olmaz kararsız kaldım sizce?
-
atmıstır millet 20 bin dir o arada rakam oynamıstır ufak işler bunlar :)
-
U2 veya Will Smith? Türkiye'de? 200.000?
Gidenlere para verirseler o kadar toplanabilir tabii.
-
Valla U2, insan hakları hiçe sayılıyo diye Türkiye'ye gelmiyo, sövcem şimdi... Ulen Amerika sanki iyi b*k, vursanıza kendinizi ıssız adalara, kaçın ordan. =)
Ben Shakira'ya giderim valla, karşılıklı göbek atarız fena mı, hem paso kızlar olur konser alanında, süper ortam valla. =)
Türkiye'de 200.000 kişiyi anca kuyruklarına basan politikacılar bi araya getirir. Sanatın gücü yetmez yani... =)
-
Ya harbi bu Will Smith şu siyahi aktör değil mi?.. :s:s
Neyse...
-
500 bin çıkar vallahi
-
üstüne parar verme durumu olursa 500.000 i geçeriz diye düşünüyorum :D köşede oturup örgü ören teyzeler de dahil olmak üzere :D
-
bizde festival coşkusu yok adamın arka sokağında konser var adam evden çıkmıyo gerçi şakira için duvar yıkılır ama :P
-
Will Smith bir "Nod Your Head" desin var ya 94 milyon nüfusumuz toplanır oraya o kadar diyorum .