Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Güzelim Beni Al Oldu Kavak Yelleri

• maydonozz • 6 Haziran 2007 21:46 • #527544
    yaw pimhami zor söleniyor uzun zamandır dinliyorum ben bu grubu ve hep pinhani olarak bildim ve halada öyle:D
  • syarar • 6 Haziran 2007 21:47 • #527545
    Ya arkadaşlar öyle söylüyor. :S Sen de ne taşkafasın :D
    (Not msn adresimde de taşkafa diyorum. Alınmaz alışık o :D )
  • tolqing • 8 Haziran 2007 19:31 • #527585
    güzel hos karakterli bi parca populer oldu diye sevinmeniz lazım bence , bi kavram eger populer olduysa kalitesizleşti demek mi, ya bu ne saçma bi düşünce,,ben sahsen millet daha iyi bişeler dinliyo artık diye sevinirdim bu durumda,,
  • hödöhödö • 8 Haziran 2007 20:10 • #527591
    aslında evet, şarkı popülerleştikçe değerinden kaybetmez ama müzikten bi gıdım anlamayan (genellikle serdar ortaçtan başka -sanatçı değil- şarkıcı tanımayan)insanların gelip de: "Ayyy duydun maaa pinhanıı diyaa bi grouupp çıkmaaş süpper yaaa" tipinde cümleler kurmasıyla insan soğuyuveriyor, elde değil :/
  • maydonozz • 8 Haziran 2007 21:01 • #527602
    yaw ben uzun zamandır bu grubu dinliyorum adamlar bana gelip "yeni bir grub çıkmış bilmezsin belki ama söyleyeyim pinhani duydun mu hiç?"diyosa sinirlenmemek elde değil...
  • tolqing • 9 Haziran 2007 01:14 • #527630
    tamam ya sinirlenin de ,muziğinden sogumanız ya da dinlememeniz gerekmiyo,cunku o davranıs ta ayrı bi özentilik içeriyo aslina bakarsan ,belki özentilik yanliş bi deyiş oldu gariplik diyim,,yani aman bu albüm ya da film ya da kitap cok populer,o yuzden ben dinlemem dinleyeni de yargılarım dusuncesı yanlış bence
  • FuL_TeLiKe • 9 Haziran 2007 05:29 • #527631
    ful_telike burada araya girer ve 1 sorar:

-abi şarkının karaklterlisi nasıl olur?ben 1 şeyi överken böyle alaksız şekilde konuşulmasına 1 anlam veremiyorum..karakterli şarkı..
    buradaki karakterden kasıt nedir?

1)şarkı uzundur..her harfe 1 karakter diyebilirsin ve şarkı (çok) karakterli olabilir..

2)şarkı aslında 1 insandır ve tanırsın seversin sevişirsin(karşılıklı sevgi alışverişi*) karakterli der översin..

3)şarkı 1'den çok filmde oynamıştır ve 1'den çok karakteri canlandırdığı için karakterli dersin ki bunu dersen de ben dalga geçerim..

ya bu yukarıdaki açıklamalardan en az 1'ine uymuyosa tanım karakterli çok saçma 1 övgü..
    kusura bakma empati kuramayacağım 1 konu;ben 1 şarkıyı böyle nitelemezdim misal..

neyse..

*:detaylı bilgiler için bkz. işteş fiiLLer..
  • bir_sakil • 9 Haziran 2007 15:39 • #527643
    ben de şahsen pinhani'yi daha kendi içinde, sadece sevenin dinlediği bi grup olduğu için beğeniyordum.. e şimdi pek bi manası kalmadı bu nedenin tabi.. tecavüze uğramış gibi oldu şarkılar.
  • l-i-m • 9 Haziran 2007 22:13 • #527675
    :s Benim de öyle bir takıntım var ya..Popüler oldu diye dileyemem ben artık :s:s

Pinhani de zaten kendilerini dinlemiyorum diye müzik yapmayı bırakacakmış..

pf pf (Elbette tanınmasını,meşhur olmasını isteriz ama dizi de nerden çıktı ki şimdi??)
  • FuL_TeLiKe • 9 Haziran 2007 22:53 • #527679
    abi bence sakıncası yok..
    neden?
    bilmiyorum ama gerek yok sanki..

"bırakınız dinlesinler,bırakınız dizilere versinler.."
    süleyman demirelimsi yanım böyle istiyor..
    ben 1 sakınca görmüyorum dinlenilmesinde..