-
kaynak: ekşi sözlük
not: tabi ki resmi bi açıklama yok ama..
-
İronclad ( Tr'deki en büyük Iron Maiden fanlarından ) ile konuştuğumda Şubat'ta bir şeyler olacak demişti fakat olmadı . Umarım gelirler ama pek umutlu değilim .
-
Pink floyd desen neyse de inanılmayacak bişey değil ki; daha önce de gelmişlerdi...
-
Gelsinler , gelsinler , gelsinler , gelsinler ... gelsinler , gelsinler , gelsinler...
Bir şeyi 40 defa tekrarlayınca olurmuş :P
-
Eksisozluk dogrulara dayanmaz. Inanmayiniz. Kaynak olarak daha elle tutulur bi yerde duyulsa inanabilirdim.
Ama gonul isterki gelsin gorelim efsane kadroyu. Cenke katiliyorum ve 40 kere gelsin diyorum
gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin gelsin..
-
Gelse sırf geçmişin metalciliği hatrına giderim beah. Wasting Love'u onlardan daha iyi çalarım ben :D
-
Pink floyd desen neyse de inanılmayacak bişey değil ki; daha önce de gelmişlerdi...
inanılmicak birşey demedim zaten, sadece hurafe mi değil mi, bilen var mı diye sordum. ekşi sözlük'te tarih bile vermişler ama resmi olarak bi açıklama yok ne yazık ki :(
-
doors bile turneye cıkıyosa iron maiden bizim eve bile gelebilir(memnuniyetle)
-
Wasting Love'ı onlardan iyi çalarsın demek. Beni güldürdün , Allah'ta seni güldürsün Şero :D
-
bi partimizin "iktidar olunca getirecez" dedikleri türden bi haber ... ama gelirse konsere gider miyim "evet" ... ısparta'ya da uğrasın ...