-
post punk / indie dinlermisiniz kimleri dinlersiniz ?
-
Punk ne? Müzik mi? :D
(Alıntı)
-
Açıkçası şu ana kadar hiç ilgimi çekemedi bu müzik. Tek ilgimi çeken kısmı , bu müzikle uğraşan elemanlar yakışıklı oluyorlar ve kızlar da "ayyy , x grubunun hastasıyım , y üyesi çok manyak yakışıklıaaaa" şeklinde ortalarda dolaşıyorlar.
Müziklerini sevsem dinlerim tabi , sallamam milletin ne düşündüğünü ama müziklerini de sevemedim gitti :)
-
"ayyy , x grubunun hastasıyım , y üyesi çok manyak yakışıklıaaaa"
sen çakmalara rastlamışsın :D
ben arasıra skate-punk dinlerim çok hoşuma gidiyor.
-
New School dinlerim de çalmam.Güzel gruplar var ama politik duruşu olan grupların hoppidi şarkıları bana direkt hoppidi şarkılardan daha çekici geliyor.Bir çok grup kullandı indie ögeleri ama çoğu ska'ya kaçtı, geri kalan gruplarında coverlarında görülüyor ki indie değil direkt beşli akor kullansalar süper şarkılar çıkıyor(Rancid - Bob, NOFX - Bob) böyle işte...
-
ya indie tarzında müzik yapmaya çalışıyoruz aslında
http://www.myspace.com/therevolters dan bakabilirsiniz
-
Ya müzik olarak güzel.Ama ne zaman dinlesem "Acaba canlı konserde nasıl olur?" diye düşünüyorum ki
NOFX - I Heard They Suck Live
her şeyi anlatıyor;)
Yani istediğim punk havasını vermiyor.Hele Türkiye gibi bir ülkede, bence henüz holigan, thrash/punk, oldschool işlere önem verilmeli.Zaten en azından dinlemek istiyorsanız bence politik bir kimlik şart.
Şimdi pek zamanım yok, yarın bakma imkanım olursa bakar yorumumu yaparım.Önceki mesajı da 22:22 de koymuşum sevgili okur.Nasıl da tak diye gözünün yaşına bakmamışım hey yavrum be!..
-
vallahi helal olsun :)
-
dinlemem, dinleyeni de sevmem. punk'ın içine ettiler iyice.
-
aslında bu müzik tarzı tam anlamıyla punk değil daha çok deneysel diyebiliriz