-
ulf theodor schwadorf (markus stock) denen muhteşem vokale sahip grup. aynı zamanda grupta bas gitar, akustik gitar, davul çalan yaratıktır kendisi. ayrıca grubun flüt ve bazen çellocusu nadine moelter ile evlendi. grup dağıldı the vision bleak olarak devam ediyor yoluna. autumnblaze, sun of the sleepless, noekk, nachtmahr gibi gruplarda takılır veya takılmışlığı vardır marcus'un. hertürlü alkol ve aşk acısıyla dinlenmesini tavsiye etmem (intihara meyil veriyor). :)
-
black metal mi bunlar?
-
wehmut!!!!-flüt piyano gitar-muhteşemm*
-
'darkwave acoustic' denen bi tarz icra ediyorlar. 'where at night the wood grouse plays' albümünde 7 (veya 8) farklı akustik gitarla bi destan yapmışlardır. benzerleri için: uaral, neun welten, romowe rikoito ve lumsk'u tavsiye ederim.
-
tamam teşekkür ederim :)
-
gotik çağ nasıl ki ortaçağ awrupasına incelik getirdiyse.empyriumda yakın çağa bir incelik getirdi..
-
Benim de gerçekten dinlemekten bıkmadığım ve hiçbir zaman da bıkacağımı sanmadığım grup..
Bu tarzı seviyorsanız ben de bir finlandiyalı Tenhi grubunu önerebilirim..tarz olarak tam örtüşmeseler de yakın denilebilir.
bu arada lacunacoil arkadaşıma da teşekkürler.O grupları duymamıştım.
hemen araştırmaya başlıyorum :)
-
Direk gaz..Mutlu adamı melankolik moda geçirmesi 3 dakika süren melankolik metal grubu