Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Tüm zamanların en rahatsız edici şarkıları

• maydonozz • 3 Temmuz 2007 19:29 • #528698
    adamda ajdar tipi var mavi gömlek beyaz pantolonluda...
  • l-i-m • 3 Temmuz 2007 20:00 • #528704
    yes arkadaşar hatırlatmış... 'Dale Don Dale' ve bütün ' CanKan' şarkıları

aklıma geldikçe eklerim..
  • bsrbsr • 4 Temmuz 2007 00:36 • #528740
    O kadar çok rahatsız edici şarkı var ki :P dale don dale,rumba,çakkıdı,şimdi petek dinçözün bir şarkısı var sahilde sarı bir elbiseyle dolanıp dans etmiş-adını bilmiyorum-,mahsun kırmızıgülün yanmışım sönmüşüm falan filan bir şarkısı var,ayrıca cankan ın şarkıları,rober hatemo şarkıları...Liste uzar gider en iyisi ben burda bir son veriyim :D
  • berry88 • 4 Temmuz 2007 02:57 • #528743
    Ya Türklerden sesini duymaya dayanamadığım iki insan var..
    Biri Nil Karaibrahimgil
    diğeri de Göksel
    Halbuki bi şey de yapmış değiller bana yani onlarla alakalı kötü bi anım da yok ama ne bileyim tüylerim diken diken oluyo.. Sinirleniyorum birden bire, seslerini duyunca. Ortamdan tiksiniyorum böyle kaçıp dağlara vurasım geliyo kendimi..

Yabancılardan kurbağalı klibi olan şarkı.. Bi de yeni var son zamanlarda çok duyuyorum böyle telefon müziği yapıyo gençler.. Valla adını bilmiyorum sadece çok meşhur bu ara ve gıcık bi şarkı dövesim geliyo şarkıyı o kadar yani..

Bir de son olarak Anathema nın Closer şarksının başları var(sonuna doğru şarkı bi değişiyo güzelleşiyo falan).. Anathema bi ara fazla dinlerdim.. Sırf gruba ayıp olmasın diye şarkıyı atlamazdım ama gerçekten sinir olurdum..