Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Konserlerdeki rezillikler

• Bukimyahu • 5 Temmuz 2007 21:26 • #528844
    çoğunuz bilirsiniz konserdeki rezillikleri ayaklara basmalar birbirlerini itmeler tükürmeler(ıyy) sigara küllerinin t-shirtlere sürülmesi bira dökmeler vb.gibi birçok olaylar yaşanır ama tabi bizler rock gençliği olduğumuz için bunları hoş karşılarız we delilik sanırız ama ev dönüşünde ayaklarımız şişer t-shirtler batar rezillikle cebelleşiriz sizlerde bu konu hakkında biraz anılarınızı veya işte bu durumları nasıl karşıladığınızı anlatırsanız zaman geçer:)neyse başlayın...
  • amylynnlee15 • 6 Temmuz 2007 00:16 • #528845
    ben olabilir derim, sonuçta eğlenmeye gidiyoruz. asıl ön taraflarda olup sakin sakin izleyen ve ayağıma basıyorsunuz gibi şikayetlerde bulunanlar sinir bozuyor. hareket istemeyenlerin arkada izlemesi onlar içinde rahat olur bence. bir keresinde böyle oldu, arkadaşlarla gittik ve arkamdaki uyardığı için bir süre bişey yapmadan durdum ama ilk bulduğum aralıktan başka yere kaynadım:) önümde arkamda millet hoplayıp zıplarken dikilmektense evimde dvd izlerim daha iyi yani:)
  • nyze24 • 6 Temmuz 2007 18:13 • #528873
    mızmızlanacaksan hiç git gitme bence...tvler canlı yayın konser veriyor hatta onu da geç , al bi dvdsini koy seyret kimseler olmadan koltuğunda seyret keyfine bak be kardeşim...
  • FuL_TeLiKe • 6 Temmuz 2007 18:20 • #528874
    arada pogo'nun dışkısını çıkaranlar olsada konser iyi oluyo..
    kimin çıktığı genelde pek önemli olmuyo (arkadaş grubu sağlamsa ve 1 miktar alkol alınmışsa..)..

ama yinede o yorgunluğa ve pisliğe değer..
    )hem kirlenmek güzel diyolar)..
    .)
  • DrumBanger • 6 Temmuz 2007 18:34 • #528875
    Kasdav'ın 2. haftasında olan olay

Pogo varken etrafı yaklaşık 10 güvenlik çevrelemiş ve hiç karışmadan gülüyorlar "Ahah gençler eğleniyor tarzından" . Zaten kızların oraları buraları açıyor onları izliyorlar . Neyse . Bende bir koşu dalayım pogoya dedim . Hiç pogoyla ilgilenmeyen bir güvenlik beni tuttu ve 20 metre boyunca kafama yumruk ata ata uzaklaştırdı . Ardından şefleri geldi önüme sakin ol falan diye . Orada onu önümden ittim koşarak bir tekme atabildim ardından 5 güvenlik bana girdi 2 tane de korudu ve de konserden sapasağlam bir şekilde atıldım :) . Belki inanması zor ama ambulans falan geldi arada o güvenliği götürdüler :) . End Production üstlenmişti sanırsam Kasdavı . Dışarıya çıktığımda bir okulun solisti gelip bana End Production'un sahibinin şahsi numarasını verdi ve arayıp konuştum . Daha sonra yüz teşhisi için çağırıldım ve de hem o günkü şefin görevine hem de bana öyle davranan güvenlik görevlisinin görevine son verildi .
  • Soulforger • 6 Temmuz 2007 18:38 • #528876
    Pogoyu severim,
    Headbang'in dibine vururum , bu konuda boynuma çok güvenirim,
    Ama üzerime tüküremez kimse , kaba kuvvet kullanırım.

Onun dışında konserlerde en zevkli iş tanımadığın insanlarla metal çatısı altında bir araya gelip omuz omuza kafa sallamak oluyor , ki herkesin bu duyguyu yaşaması gerekir :)
  • SlipknotSlave • 6 Temmuz 2007 18:54 • #528878
    bi keresinde önümdeki adamın bacağına işediğimi saymazsak pek bi sakatlık çıkmadı ehe ha bi de pogoda hep ayakkabım çıkar neden bende anlamam hurra önümdekinin üstüne kapaklanırım.
  • amylynnlee15 • 7 Temmuz 2007 22:49 • #528941
    Onun dışında konserlerde en zevkli iş tanımadığın insanlarla metal çatısı altında bir araya gelip omuz omuza kafa sallamak oluyor , ki herkesin bu duyguyu yaşaması gerekir :)

ouff harika bir his:)
  • SlipknotSlave • 8 Temmuz 2007 00:10 • #528954
    yıllar öncesi hatta doğduğum yıllar olabilir çamur çatağın içinde 50-60 kişi bi metal grubun konserinde kafa sallarken bi fotoğraf vardı o aklıma geldi
  • delik beyin • 8 Temmuz 2007 04:09 • #528965
    pogosuz konsere konser demem ben..