-
Ya arkadaslar baslıgı görüpte küfür etmeye başlayabilirsiniz hatta içerigini okuyuncada yapabilirsiniz ama nereye yazacagımı bilemedim.
Bu Kirk Hammett bi konserinde İbanez gitar calarken akort kacırıyo diye gitarı parcalamıs sanırım konser sırasında pek emin değilim öyle bişi duydum.Bu dogru mu? Eger dogruysa bunun videosu falan varsa link verebilir misiniz? Ve ya nasıl bulabilcegimi söyleyebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden..
-
rg470 vardı onda.demek o da benim gibi trs köprünün gazabına uğramış :D
-
Evet var öyle bir şey..Hatta birkaç ay önce bunun başlığı bile açıldı..
-
Hmm tekrar actıgım için özür dilerim ama o videoyu bulabilirmiyim peki?
-
ctrl+f ye bas kirk hammet yaz alttakı sayfaları dolas sanmamkı kımse arastırıp bulup sana lınk,kaynak vs versın :D
-
En azından nasıl bulabilcegimi söylesinler yeter :D yani sayfalarıda arıyım ben yinede:D
-
Hiç üşenmedim aradım buldum başlığı..linki alıp kopyaladım ama malesef bahsettiğimiz video kaldırılmış Youtube'den.. :S:S
-
Ya cok teşekkür ederimde nasıl olur yaa uf cok merak etmiştim oysa :S
-
92 yılında lıve shıt konserlerının bı ayagı olan san dıago konserınde bı ıbanez caldı fakat akor kacırdıgı ıcın falan degıl o konserde sıra sıra herkes solo atıyodu kırk de ıbanezıyle solo atıyodu solosu bıtınce ılgınc seyler yapmaya basladı en sonunda gıtarı poposuna surtuk yere attı bı kac metre yerde surudu ve kırdı
-
Hmm.teşekkür ettim.Özel mesajda atmıştım ama şimdi ögrendim buraya bakmadan atmıştım :D