Norveçli new age grubu.. Dinlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim, bağımlılık yaratıyor.. En sevdiğim parçaları steps, the rap, sleepsong, song from a secret garden, windancer vs.. Grup ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.secretgarden.no/ adresinden ulaşabilirsiniz.. İsteyenlere garmesten download linklerini de verebilirim..
bilmeyen var mıdır sanmıyorum. müzikleri insanı gerektigi zaman gerektiği duyguda gerçek hayattan koparabiliyor..benim bu grubu tanımam biraz sans eseri olmustu...ben bu grubu ve sarkılarını okulda tsunami konulu sunum yapmam gerektigi zaman fon müzigi ararken bulmustum..(sunumdan sonra bana birçok kişi fon müzigini sormustu)..... ben adagio ve nocturne yi kullanmıstım... daha sonra merak salıp bütün parçalarını indirmiştim....
.kullanılan davullar bir harika.
aslında rahatlamak içi şiddetle tavsiye edebilirim..
secret garden in bende birçok parçası var... özellikle ağlamaklı zamnalarımda dinlemeyi tercih ediyorum, daha rahat açığa çıkıyo tuzlu yaşlar.ve en çok adagio ve pastorale ı seviyorum
bunun secret garden le ne alaksı var? secret garden new age yapar.. ben zaten bu sitedekilerin birçoğunun müzik kültürü olduğuna inanmıodum ... bu görüşürüm destekleniyo böleleri sayesinde
hehe meryem bak sabahın 5 inde pardon 05,04 ünde beni güldürdün ya geri kalan garaj cemaati de seni güldürsün :)
bunun secret garden le ne alaksı var? secret garden new age yapar.. ben zaten bu sitedekilerin birçoğunun müzik kültürü olduğuna inanmıodum ... bu görüşürüm destekleniyo böleleri sayesinde