Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ogün Sanlısoy - korkma(07)

• soulpower • 1 Ağustos 2007 23:53 • #530034
    o zaman forumun adını değiştirelim daha iyi olur bunları konuşamayacaksak..
  • terör_katina • 2 Ağustos 2007 14:10 • #530040
    inan ilk söyleyen de isyan eden de sen değilsin.
  • CRN_CRN_ME • 2 Ağustos 2007 16:37 • #530041
    * 1999 yılında çıkardığınız ilk solo albümünüz 'Korkma' önümüzdeki günlerde yeniden dinleyiciyle buluşacak, neden?
    O dönem tanıtım konusunda biraz zayıf kalmıştı ve istediğim kitleye ulaştıramamıştım 'Korkma'yı. Daha sonra yaptığım 'Ogün' ve 'Üç' albümlerinden sonra dinleyici kitlesi epey genişledi ve 'Korkma'ya da talep olmaya başladı. Dinleyiciler bu albümü nereden bulabileceklerini sormaya başladı, piyasada yoktu çünkü. Biz de albümü tekrar basalım ve dinlemek isteyenlere ulaştıralım dedik. Fakat 9 sene geçmiş aradan; albümü birebir basıp sunmak yerine, birazcık daha renklendirelim, daha koleksiyoncuya hitap edecek şekle sokalım istedik. Yeni bir kapak tasarlandı, eski albümdeki üç parça yeniden yorumlandı. Ayrıca o dönemde stüdyoda çalışırken çekilen videolar vardı, onlardan da oluşan bir DVD eklendi içine. Yani evet eski bir albüm ama yeniden tasarlanmış haliyle dinleyicilerimize sunuyoruz.

kendiside söylüyor renklendirdim diye...ama galiba renkleri uyduramamış....

Alıntı:http://depar.forum-2007.com/Genel8482-c1/Portal-Haberleri8482-f64/Ogun-Sanlysoy-Korkma-t2625.htm
  • soulpower • 2 Ağustos 2007 23:51 • #530069
    gerçekten teşekkür ederim bu konuya açıklık getirdiğin için..
  • CRN_CRN_ME • 3 Ağustos 2007 01:09 • #530074
    ne demek her zaman :)