-
Evet sizce Slipknot numetal mi yapıyor yoksa bu grup numetal için sert mi ? Sertse sizce hangi türe girebilir ?
Şahsi görüşüm; slipknot'ın yaptığı müzik belirli kalıplara sokulamayacağı biçimde olduğu için, ne heavy metal/(hardcore/vb. metal türleri) denebilecek kadar sert, nede numetal denebilecek kadar soft olduğunu düşünüyorum. Sadece yeni akım metalin öncülerinden olduğu için numetal yaptıkları kanısındayım.
-
slipknot slipknot yapıyor
-
güzel bir yaklaşım. Kolay kolay çözülemeyecek türden bir müzik evet.
-
slipknot sert müzik yapıyor.
-
slipknot'ın bi tarzı yok.sadece içinden geleni yapıyor. bencede gayet müthiş oluyor...
-
ya bilmiyorum şimdi hani benim şahsi kanaatim şu:Slipknot acayip bi grup yani birçok tarzdan minik minik parçalar içeriyor ama daha önce kimsenin duymadığı bi tarz yapmış adamlar..ve tek başına bi metal türünü oluşturuyo..nu metal için sert demem de şu yüzdendir:genelde nu metal biraz fazla rap içerikli bence...ama Slipknot kocaman dalgalarla yayılan bi metal ateşi..nu metal çok yumuşak kalıyo ve Slipknot'un tutkusunu tarifleyecek kadar ateşli değil..
-
her grup ta ben heavy metal yapıyorum bunun dısına cıkamam ya da nu metal yapıyorum kalıbım bu demez....tabi ki her zaman bir kalıba uymak zorunda değillerdir ama metalin de dısına cıkıp pop ta yapmazlar tabi herneyse anladınız umarım :) ama bence genelleme yaparsak numetal tarzı..
-
:-) ya tabi haklısın canım da bence genelinde de nu metale çok aykırı geliyo
-
bence tam anlamıyla numetal sayılmaz..
cunku adamlar muzıklerını sınır koymadan yapıyorlar.
herhangı bır turun kalıplarına koymadan..
ve bence bunu dusunmeden dınle onları.
ıster ıstemez bı önyergı olusturuyo ınsanda.
aslında sunu da solemek ıstıyorum ben nu metal dıye bı tarz tanımıyorum.
acıkcası metallın ıcıne sokmak ıstemıyorum.
bunu metal turlerı baslıklı formda yazacaktım ama neyse...
-
numetal kaka mı ?