-
Hard rock ve metal arasında çok fark var mı peki?
-
var var...bi black metal ile hard arasındaki farkı söylememe gerek yok en nihayetinde....
-
Hard rock rock muzigin evriminde metalden onceki son safha. Hard rock klasik rock'tan turedi, heavy metal hard rock'tan, diger butun metal alt dallari da heavy metal'den.
Hard rock ile metal arasinda oyle ahim sahim bi fark yok, tabii karsima White lion ve Marduk orneklerini cikarmazsaniz. Cikarmamaniz gerekir cunku metal de kendi icinde bu evrime devam etti. Once suratli riffler cikti ortaya sonra sert tonlar, sonra keskin sololar, beton gibi vokallar, lokomotif gibi davullar...Samplelar, turntablelar, klavyeler...
Hardrock metal ile rock arasinda kalmis bir muzik turudur.
-
Rock, Hard Rock ve Heavy Metali dinlemek için bir başlangıç aşamasıdır. Rock da herşey daha ağır çekim gibi daha kolay dır. İyi bir metalci olmak için basamaktır. Zaten burada elenir dinleyici. Daha kaliteliyi isteyen Hard Rock veya Heavy Metal dinlemeye yönelirler. Hard Rock ile Heavy Metal arasında fazla kalite farkı yok gibidir. Sadece Heavy Metal çok çeşitlidir.
-
tamam en baştan alalım. öncelikle seni leylekler getirmedi >_<
-
Rock'ta sözlere göre müzik yapılır,
Metal'de müziğe göre söz koyulur...
Tabi bu benim düşüncem metal de müzikteki ritimleri vurusları hissettikten sonra zaten sözlerin anlamını anlayabilirsiniz,ama alternative rock ta sözleri anlamadan pek de müziğin anlamı kalmıyor....
Umarım çelişmemişimdir....
-
rock ne? metal ne? bunları 1 öğren farkı anlarsın zaten tamammı kuzen?
-
aşkolsun kuzen ben bilmiyorum sanki kırıldım küstüm hıh.ben sadece farkı sordum tartışılsın gibisinden.. neyse..
-
----
-
arkadaşım yardımcı olmayacaksan yazma parazit yapmaaa !