-
garaj ahalisi böyledir bi açığını yakalamasınlar.
-
bu konuyu ben açsam şimdiye silinmişti topikle birlikte :D
-
Ben ilk defa gördüm ama komediymiş ya çok güldüm=))
-
ya burda niye hardcore metalciler yok ;(
-
onları adam yerine koymamışlar ondandır gökhan :P
-
birde eski üyeler çok görmüşlerdir ama arama motoru olmadığından yeni üyelerin bunu görmesi çok zor bende burda yeni gördüm..
-
Iyi de bu basligi ilk kez acan uye ikincisinden daha yeni:) Ama yukarida da yazildigi gibi, arama motoru yok forumda, olur boyle seyler. Hatta ben bi kere ayni basligin 1 hafta arayla iki kere acildigini gordum ve isin ilginci ikisini de acan ayni uye idi:)) O yuzden cok fazla garip gelmiyor bana.
-
Garajda ki Metalci şovalyeler!
power metal:
Kahraman sırtında klavyesi elinde maus ile bembeyaz bir TAYT ile gelir, üyelere görünmeden mesajları siler, metalci kıza aşık olur ve msn de sevişirler.
thrash metal:
Kahraman gelir, üyelerle kavga eder, metalci kızı bulur ve tecavüz eder.
heavy metal:
Kahraman bir intel p4 ile garaja girer , üyelere çoraplarını gösterir ve bayıltır, birkaç keyif entrysi siler ,metalci kıza tecavüz eder, bilgisayarını kapatır ve oradan uzaklaşır. metalci kızı soran admine ise orta parmağını gösterir.
death metal:
Kahraman gelir, üyeleri öldürür, metalci kıza tecavüz eder ve öldürür, Bir sigara yakar, metalci kızın cesedini bırakıp intihar edecekmiş gibi yapar ama yemez.
black metal:
Kahraman gece yarisi garaja girer, üyeleri öldürür ve garajdan metalci kıza mesaj göndererek kazığa oturtur. metalci kızı önce çırılçıplak bir vaziyette çarmıha gerer, sonra sado mazoşist bir şekilde tecavuz eder ve öldürmeden önce törenle kanını içer. Ardından metalci kızıda üyelerin yanında kazığa oturtur.
glam metal:
Kahraman gelir, üyeler bunu gorunce gülmekten yarılır, bekçi girmesine izin verir. Kahraman metalci kızı kafalayıp garajı pembeye boyamaya çalışır.
-
doom metal yapanlar adam mı ki? onları niye koymuşlar :D
-
Garajda ki Metalci şovalyeler!
ve bahtsız kızımız Demet Akalı'nın ''acilen toparlanmalıyım üstümden koskoca bir aşk geçti'' şarkısını mırıldanırken aradığı huzuru popta bulur, tevbe eder metale. O gün bu gündür de hiç bir metalci tarafından yanına yöresine yaklaşıldığı görülmemiştir. Rahattır artık.