-
merhaba arkadaşlar. bende bu ismi taşıyan bir mp3 var şarkıyı dinliyorum çok iyi gerçekten iyi ve dream theater a ait olduğundan da eminim fakat youtube dan bu şarkıyı aratıyorum karşıma bambaşka bir şarkı çıkıyor. elimdeki korsan falan mı acaba? korsansa gerçeğinden kat kat daha güzel.
Bir şey daha söylemek istiyorum. Metallicanın st anger albümünün korsan versiyonu varmış şarkıların gerçekleriyle alakası yokmuş ve daha güzelmiş acaba elinde bu albümden olan bana atabilir veya linkini yollayabilir mi?
-
şarkı dream theater'a ait.
metallica hakkında bilgim yok :)
-
!
evet var oel bıseyde gercegınden daha guzel degıl sadece metallıca cakması bı grup taklıtler orjınallerını yasatır
-
!
şu an ki metallicaya beş basar o şarkı
-
dt
the root of all evil , dream theater'ın 2005te piyasaya sürdüğü octavarium albümünün ilk şarkısıdır.gayet gaz bir şarkıdır.
-
!
the root of all evil dan bahsedıyosan esprıne gulerım ama metallıca cakması albumden bahsedıyosan ıstedıgı kadar 5 bassın metallıca yı taklıt ederek kım neye kac basarsa bassın bı onemı varmı
-
!
bence grubu biraz araştır sonra metallica çakması mı değil mi görürsün. Ayrıca şunu anlamıyorum metallica yıllar önce heavy, thrash metale geçiş yaptı diye bu tarz şarkılar metallica özentisi miolması gerekiyo. Evet adamlar metallica ya özendiklerini kabul ediyolar ama şarkıları çakma falan değil
-
Elements Of Persuasion
Elindeki parça muhtemelen James Labrie'nin solo çalışmalarından olan "Elements Of Persuasion" albümüne ait. Octavarium diye birçok arkadaş James Labrie'nin bu albümü dinlemişti (:
-
Elements Of Persuasion
hmm çok sağol. araştırayim bi
-
!
bı kere en basta sen soyluyorsun metallıca st anger ın korsan albumu varmıs dıye bılıyorsan bu grubun adını verırmısın