-
evet sesinin iyi olmadığı düşünülüp geri yollanmış
-
boşuna beyin göçü yaşanmıyor bu ülkede..
-
-
en çok üzüldüğüm şeyde ünlü tenorü bir kere canlı izleyemeden onun gitmesi :(
-
Barış Akarsu öldüğünde genç bir insanın hayata veda etmiş olması hariç her şey konuşuldu. Neyse ki insanların çoğu Pavarotti hakkında "Türkiye'den kovuldu mu kovulmadı mı?" polemiği dışında bir şey bilmiyorlar. Yoksa bu topic'in de hali nice olurdu.
Huzur içinde uyu dev adam. Madden göçüp gittiysen de sesin bu dünyada ebediyen yankılanacak!
-
The Three Tenors'un belki en şeker tenoruydu...haberini alınca The Three Tenors'un da rol aldığı Leslie Nielsen'ın filmine sarıldım...o adamdan o ses nasıl çıkar?daha kusursuz geldi bana..insan bazı şeyleri kaybadince kıymetini yeniden anlıyor..
Luciano Pavarotti,mekanın cennet olsun!
-
Ayrıca bu ülkede de gerçek ve kaliteli müzikten anlamayan insanların böyle davranması normal..Avrupalı adam,insanının kıymetini biliyor ki böyle sanat devlerini yetiştiriyor..bize de yarabbi şükür işte,belli sesler dışında kalanların hepsi tek baharlık...hala nasıl tutunuyorlar belli,bu ülkede müzikten anlayan çok az bir kesim..ve Pavarotti de Türkiye'den kabul görmemişse,müzik sektörümüzün de nasıl sanatseverlere(!) emanet olduğu da apaçık ortada..
-
Neyse ki insanların çoğu Pavarotti hakkında "Türkiye'den kovuldu mu kovulmadı mı?" polemiği dışında bir şey bilmiyorlar. Yoksa bu topic'in de hali nice olurdu.
budur...
-
haberler bölümünde bununla ilgili bir yazı varken neden bu başlık kapatılmadı onu merak ediyorum.
-
yazık oldu adama, rahmet diliyoruz