-
Sevdiğiniz bildiğiniz hangi gruplar var? Ben Acil Servis,Reflex,Mask,Metro gibi grupları seviyorum? Sizlerden güzel öneriler alabilirim..
-
Düş sokağı sakinleri...
-
O Grup çok biliniyor... Yani benim aradıklarım daha çok.. Bir ya da iki albüm yapmış... Ya da albüm bile yapamamış... Biraz daha "loser" gruplar :) Mesela Whisky vardı... Bilmiyorum hala var mı...
-
He anladım o zaman bunlar var..
hardal - mask - ünlü - serdar ateser - kramp - isigin yansimasi - kesmeseker - grizu - pilli bebek -
kara kedi - ahmet sinan hatipoglu - whisky - red - murat ozyuksel - kumdan kaleler - siya siya bend....
-
daha başka var mıdır bilmiyorum senin aradığın gibi görünmezler....
-
derinlik sarhoşluğu
-
Dr.School, Hazzy Hill, Nekropsi, Metallium, Hele hele Kramp,Kronik, Badluck'u hiç unutmayalım.
-
Aha! Tebrikler "beklicem321" "Derinlik sarhoşluğu" kaç kişi biliyor acaba bu grubu?
Adamlar rock grubu değildi ama yaptıkları müzik Türkiyede gelmiş geçmir en iyi modren soundlardan biriydi.
-
"akrep ve ben" ve "uçan pigme" favorilerimdendir :) '94 albümü (albümün adı "Derinlik Sarhoşluğu"dur grup adıyla aynı) :)
-
Yanlız o albümde bir TOTO çakması şarkı vardı. sonradan orjinalini dinlediğimde keyfim kaçmıştı.