-
Düşünün ki çok başarılı ama grup arayan bir gitaristsiniz türüne göre hangi grupta çalmak isterdiniz?
-
İçimden Haggard demek geçti bir an ama Haggard'da çalarsam senfoniyi ve sopranoyu dinlemekten gitarıma konsantre olamam. O yüzden Lynyrd Skynyrd..
-
Ben Türkiye'de Şebnem'le çalmak isterdim. Ama o imkansız duruyor çünkü Metin gayet iyi :) Belki Hayko olabilir çünkü gitaristi sahneye yakışmıyor, yani Hayko'ya gitmiyor, ama ben gayet uygun olabilirim onun için!
-
Çok çok iyi bi gitarist olsam gene Ploughman's Lunch'a girerdim muhtemelen, herkesin grubu kendine güzel... =)
-
iyi bi gitarist olsam ama hatırı dunyada sayılıcak kadar dream theater heralde
-
çok iyi bir gitarist olursam kendi kurduğum grubu en üst sıraya taşımak isterim ;)
-
bodom derdm herhalde alezinn yanında calmk ona eslik etmek herkezn yasamazı gerekn bi duygudr bencee:)
-
Dave Mustaine , Nick Menza , Dave Ellefson ve Marty Friedman'ın yanında ( maalesef tam olarak grup adı veremiyorum bu müzisyenlere :( ) 3-5 tıngırdatmak isterdim .
-
iyi bir gitarist olsam cok alternatifim olurdu 80 li grupların alayıyla calardım basta Lynrd Skynrd olmak üzere!
90 lı yıllarda ise Slash veya Vinnie moore la!
şimdi olsa kesinlikle riverside da calmak isterdim!
-
tom morelloyla çalmak isterdim grup önemli değil:D