Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

PENTEGRAM desem nedersiniz?

• Nexius • 3 Aralık 2007 01:16 • #532357
    grup ismini yanlış yazdığını herhalde anlamışsındır o yüzden ona değindirmece yapmayacam.

Pentagram desen; bence yurdumun 20 yaş civarındaki bütün yabancı özentisi metalci gençlerinin reddettiği bir grup gelir aklıma. Dinleyenei ya 15-18 arasıdır ya da 23 ve üstüdür arada kalanlar yok mudur? elbette vardır.

bu ülkede şimdiki rockstarlar çıktıysa bunu Pentagrama borçlular.

bunu bilir bunu söylerim.
  • desent • 4 Aralık 2007 10:38 • #532361
    pentagram a saygı duyuyorum.en azından hokkabazlık yaparak degıl de muzıklerı ıle on plana cıkmaya calısıyorlar.ancak son 1-2 albumlerını pek begendıgımı soyleyemem.ama yıne de dıgerlerınden cok cok daha ıyıler.
  • bcbaris • 7 Aralık 2007 13:24 • #532373
    bende sana git heavy metal nedir , ne değildir biraz daha araştır derim..
  • numbie_X • 8 Aralık 2007 17:22 • #532390
    ben lions in the cage derim..
  • DrumBanger • 11 Aralık 2007 00:15 • #532394
    Bende valequendil güzel bir noktaya parmak basmış adam haklı derim .
  • pentagram_033 • 11 Aralık 2007 10:44 • #532395
    selam öncelikle bir düzeltme yapayım isim olarak pentegram deyilde pentagram.benim fikrim pentagram müzikal olarak bu ülke için bir markadır.kalitesine laf edilmez.türkiyenin zor koşullarında,insanların ön yargılı davrandığı bu ülkede,bu insanlara ve müziklerine satanist yakıştırması yapanların olduğu, yıldırılmaya çalışılan bir dönemde bu başarıyı dünyaya bile duyurmuş bir gruba kimse laf atamaz.şu dönemde hangi gruplar çok fazla sıkıntı çekiyorki,dinleyici kitlesi arttı,insanların bu müziklere olan ilgisi daha çok arttı,daha rahatlar,ama pentagram bu zorlukların içinde birşeyler yaptı.ozamanlar sponsor sıkıntısı vs vs...soroyorum yavuz çetinin çektiği sıkıntıları kaçınız biliyor vede o sıkıntıların sonucunu.o dönemler gerçekten sıkıntılı bir dönemdi ve adam gibi iş yapan iki isimdi bu adamlar.bana göre gitara heveslenen bir çok kişi ve şuandada iyi bir müzisyen oldularsa bunda pentagramında,yavuz çetinin'de katkısı en fazla olan isimdir.şimdi detaylı saymıyacam akın eldesleri vs vs...ama dediğim gibi pentagram bir marka 100 sene sonrada bu grup ayakta kalacak belki bu grubun üyeleri bizlerin torunları olacak.şimdi bile bir konser vermeleri ne biçim bir ses getiriyor,süper bir dinleyici kitlesi var.önemli olan pentagramı ayakta tutmak,başında kim olursa olsun ama eminim başında düzgün müzisyenler olacaktır.
  • clown_x • 11 Aralık 2007 22:19 • #532396
    "sonsuz " parçası güzel derim
  • valequendil • 15 Aralık 2007 00:35 • #532434
    Heavy Metal'i kimden öğrenicem pardon anlayamadım ??? ben Heavy Metal'i Judas Priest'dan Iron Maiden'dan Black Sabbath'dan Dio'dan Saxon'dan Kiss'den öğrendim derim
  • delik beyin • 15 Aralık 2007 06:14 • #532436
    Kiss'den öğrendiysen biraz daha araştır derim. :)
  • valequendil • 16 Aralık 2007 17:00 • #532441
    Heavy Metal'in içine glam i hard ı ve hardn heavy ide katıp söyledim..Ayrımadım glam hard bilmem ne diye sonuçta Heavy Metal'in altında toplanır