-
geleceğe daha ümitle bakmamı sağlıyorlar
millet bunlarıda dinliyo ya diyerekten =]
-
ümitle mi ??? beni umutsuzluğa sürüklüyolar bu gençlik nereye gidiyo diyerekten
-
Türkiye dışında olan gençlik almış başını gitmiş ki aşmışlar (: Türkiye'de olan gençliğin nereye gittiği ise şüpheli yalnız tahminen müzikal arayışlarını bitirmiş olmalı çünki artık kalıplaşmış sanatçı sayısı çok piyasaya bakınca.
Avrupa hayalleri daha az burada müzik yapan için çünki kendi hayran kitlesi artık sanatçıyı destekleyip sahipleniyor bir bakıma. Bence iyi yere gidiyoruz topluca (:
Not: Çok olumsuz bakmamalı durumumuza.
-
TOKİ'nin müzik grubu gibi bi isme sahipler. Yoksa öyle mi gerçekten?!? Yoksa neden Almanya'da Japonya'nın başkentinin adının barındığı bi grup ismi olsun ki? Hem Almanya'da Türkler daha fazla, bu da benim saçma tezimi daha da bi destekliyor gibi geliyor bence bana doğru :) :D :O :S
-
Müzik global, müzik evrensel, müzik yöresel, müzik sevgisel ya da her şey (: bunun gibi bir sürü laf var müzik için ama ben müzik adına bir şeyi kendi açımdan inceliyecek olursam öncelikle müzikal milliyetçiliğime dayanarak yorum yaparım. örneğin "hayko cepkin ya da teoman ya da şebnem ferah ya da raşit" belki ben raşit dinlemiyorum bile ama yabancı bir sanatçıdan daha yakındır bana (; türk yapsın, desteklerim, dinlerim. he neye karşı dış ülkelere karşı destek amaçlı tabii.
bu yüzden tokisi mokisi tırı vırı (: ben ondan yukarı da uzun bir yazı yazdım.
Not: bir gün bu ülke müziğin merkezi olacak.
tabii bana göre böyle inşallah yanılmam.
-
tokio hotel diyince aklıma otellerde yapılan kaçamaklar geliyo xD
-
(:
-
Sevenlerinin "tanıyan varsa bnmle iletişm kursun :)" şeklinde açık çek uzattığı,ama aslında amaçlarının tokyo otel ile pek de bi ilgisi olmadığını düşündüğüm,daha çok sinirleri amuda kaldıran oluşum diye nitelendirsek sanırım yersiz olmaz.
-
güzel bi açıklama :)