Fazla sert olunca gaza getirme potansiyeli yüksek ^_^ ve kaza yapma oranıda artıyor haliyle. Ozzy osbourne-i dont wanna stop dinlerken kaldırma kodum tamponu geldi aklım başıma. Şimdilerde Paul Weller dinliyorum arabada trafikte rahatlatıcı oluyor ^_^ özellikle akşam trafiğinde(İstanbul için) şiddetli tavsiyemdir ^_^
Akşam 17:00 ile 19:00 arası Radyo Eksen dinlerim. Let It Flow(tek albümü var zaten) ve Yavuz Çetin(Satılık albümü) dinliyorum. Bu ikisi beni oldukça rahatlatıyor. Gece geç saatlerde yoldaysam Hazırladığım müzik listesi yerine K-Rock FM'i dinlerim, kendimden geçerim :)
arabada neden son ses muzik dinlenilir ki ve arabada muzik dinlemekle evde dinlemek arasinda ne fark vardir
neden dinlenilmesinki?
ben sadece kendi görüslerimi söyledim ve bence arabada müzik dinlemek cook zevklidir helede son ses ise ve boxlar iyi ise ve camlar acik ise ve yan arabada yakisikli genc oglanlar var ise :D
arabada dinleniyor olması rock müziğin hangi özelliğini önplana çıkarır ki sınıflandırıyoruz? rutininde ne dinliyorsan onu dinlersin işte,haline göre...