-
evvvet!yaş sınırı var!keşke 18 yerine 22 hatta 23 ve hatta 24 ve de hatta 25 yş sıırı koysalar!
-
45 iyi mi?
-
ezdin beni
-
yuhaha 45 de küçük yha biz emeklilik yaşıyla bir yapalım şunu 65 olsun artık apocalyptica yine bir gülnihal cover ı ezgileri duyulur :D
-
18 üstü olması bir yerde iyi ama sonuçta 18 yaşın altında da iyi dinleyiciler olduğunu unutmamak gerek geneli iyi olmasa da neyse konser bugün bakalım ne kadar coşturacaklar ve ben gözlerimde yaşlar uzaktan keşke gitseydim mi diyeceğim yoksa aman gerek yokmuş zaten mi? merak ediyorum
-
ben de senle aynı kaderi paylaşcam bu seneki tüm konserler içn o nednle yaş sınırı beni ilgilendirmiyo seneye gitmek istersem zaten yaş sınırını aşmış olucam :D
-
Ne kadar garıp haberlere eklenmedı :)
-
herşeyi ayarlamıştım gidiyordum konsere ama saçma sapan nedenler yüzünden gidemeyeceğim şu an onlar orda konsere hazırlanıyorlar bugün bi kapı önümdeydiler ama keşke hiç bişeyi umursamayıp bileti alsaydım diyorum şimdi yarın olsa bende o konserdeydim
-
yine vizeler.
-
tek kelimeyle "ohaaa" idi. Adamlar 3 defa vedalaştılar ve 2 defa geri döndüler. Tabi millet pis gaza geldi. Ama davul sesinden çelloların sesi ezildi arada. Bir de o koca çellolarla sağa sola koşmaları hayretler deryasında yüzmeme neden oldu. Denizden çıktıktan sonra-yorgun argın-bira içmeye de bayılırım hani